Vrlo iznenada

Oskarovcu se život promijenio u sekundi: Jeff Bridges šokirao viješću da boluje od teške bolesti

Jedan od najcjenjenijih holivudskih glumaca proživljava pravi pakao. Naime, dijagnosticiran mu je rak limfnog sustava, no sreća u nesreći je ta što su za sada prognoze dobre.

Američki glumac Jeff Bridges šokirao je obožavatelje, kolege i cijelu filmsku industriju kada je na Twitteru objavio da mu je dijagnosticiran limfom - oblik raka limfnog sustava koji se ubraja u vrlo ozbiljne bolesti i može se razvijati polako ili biti agresivan.

"Kako bi se reklo, izašlo je novo s*anje. Dijagnosticirali su mi limfom. Iako je to ozbiljna bolest, osjećam se pravim sretnikom što imam odličan tim liječnika i prognoze su dobre. Počinjem odmah s tretmanom i obavještavat ću vas o svom oporavku", poručio je Bridges.

Glumac, koji je 2010. osvojio Oscara za najboljeg glumca u filmu "Ludo srce", dodao je da je jako zahvalan na ljubavi i potpori koju mu daju obitelj i prijatelji te se zahvalio i svima drugima što mole i misle na njega.

Bridges je svoju dijagnozu malo stavio po strani jer nije mogao propustiti priliku da građane ne pozove na glasanje za novog američkog predsjednika koje će se održati 3. studenog.

Jeff Bridges je jedan od najcjenjenijih holivudskih glumaca, a trenutno radi na serijalu "The Old Man", što je njegova prva televizijska uloga u 50 godina karijere. Snimanje je nedavno nastavljeno nakon što je pauzirano zbog razvoja situacije s koronavirusom, ali nije poznato hoće li Bridges zaustaviti snimanje zbog svoje dijagnoze.

Brak dug 43 godine

Inače, glumac je samo nekoliko dana prije nego je objavio da boluje od limfoma govorio o svojoj ljubavi sa suprugom Susan Geston, s kojom je u lipnju proslavio 43 godina braka, što je vrlo dugo u svijetu showbizza. Kad su ih pitali koja je tajna njihova uspjeha, oboje su rekli samo jedno - poštovanje.

image
Jeff i Susan Bridges na premijeri legendarnog filma 'Veliki Lebovski'.
SEAN ROBERTS COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

"Svi smo mi različiti kao ljudi i to poštujemo. Isto tako ja poštujem njezinu mudrost, baš kao i naše djevojke. Doista sam blagoslovljen", izjavio je Bridges koji je u braku sa Susan dobio dvije kćeri, Isabelle, Haley i Jessicu Lily. Ipak, Bridges se u ranijim godinama pribojavao braka i obveza koje on donosi.

"Ne znam kako to proživljavaju žene ili drugi muškarci, no kada sam bio mlađi, u dvadesetima, zazirao sam od braka. Mislio da sam da je to velik korak, jedan bliži smrti. Stoga sam radio sve što je u mojoj moći da mu se opirem - pomisao o braku me plašila", rekao je glumac koji je danas sretan što u ovakvim teškim trenucima pored sebe ima osobu poput Susan.

Čitajte i:

Jeff Bridges iznova oduševljava svojim odnosom prema supruzi: 'Bila je to ljubav na prvi pogled'

Fotografija koja vraća nadu: Dvije godine se bori s opakom bolešću, a ovim poručuje da nema predaje

Bori se s najtežim stadijem raka i razmišlja o kraju: 'Neke stvari konačno moram reći svojoj majci i mužu'

Linker
19. travanj 2024 23:56