Bravo!

Orlanda Blooma prozvali ocem godine! Slavni glumac ‘zasukao rukave‘ i oduševio svoju mezimicu

Da su zvijezde ‘baš poput nas‘ pokazao je glumac kojeg najviše pamtimo iz filmova ‘Gospodar prstenova‘ i ‘Pirati s Kariba‘ i to na primjeru svoje kćeri.

Koliko je glumac Orlando Bloom posvećen svojoj kćerkici Daisy govori činjenica da je cijelu nedjelju proveo uređujući njezinu sobu i to sam! Na Instagramu je ponosni otac otkrio svoj trenutni DIY projekt, a sve kako bi njegova jednogodišnjakinja imala svoju najljepšu oazu.

S obzirom na to da "Daisy" na engleskom predstavlja cvijet tratinčice, Orlando je sobu svoje kćeri obojio u vrlo vibrantnu žutu boju i zalijepio naljepnice u obliku velikih tratinčica. Osim fotografije, glumac je s fanovima podijelio i video koji je vrlo vjerojatno snimala njegova zaručnica i Daisyna majka, pjevačica Katy Perry.

Čitajte i: Moderna obitelj Orlanda Blooma! Razvod nije poremetio odnose, njegova bivša s Katy Perry velika je prijateljica

U videu vidimo kako Orlando samo u trapericama, bez majice, revno sastavlja pokućstvo za kćerinu spavaću sobu, a osoba iza kamere ga naziva 'ocem godine'. Bloom tada izravno pogleda u kameru i šaljivo kaže: "Učinimo to! Zvijezde, one su baš poput nas!".

Malena Daisy Dove u kolovozu je proslavila prvi rođendan, a Perry je u rujnu za Variety progovorila o promjenama koje je doživjela s majčinstvom, a jedna od njih je i ta što ju je Daisy naučila pravom značenju "bezuvjetne ljubavi".

image
Orlando Bloom i zaručnica Katy Perry.
XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"I dalje imam kilograme viška, ali ne žurim. Prošlo je godinu dana. Više me zanima njezina sreća i moja sreća i mentalno zdravlje nego izgled mog tijela. Hormoni su... prilično zanimljivi. Kao friška mama, mogu reći da sam se prvih šest tjedana nakon poroda zapitala 'što se dogodilo?'. To je zaista najveća životna promjena ikada. Vi ste odgovorni za dobrobit nekoga tko ne može ni glavu podignuti. To je pravi pomak i to je najbolje", objasnila je pjevačica.

Čitajte i: Slavna pjevačica otkriva zašto su prvi mjeseci roditeljstva za nju bili emocionalni ‘vlak smrti‘

Inače, Orlando Bloom osim Daisy ima i sina Flynna (10) kojeg je dobio u braku s manekenkom Mirandom Kerr. Otkako je u glumčev život nakon razvoda 2013. ušla druga žena, Miranda ju je objeručke prihvatila. Katy joj je čak jednom prilikom pomogla promovirati njezinu KORA Organics liniju proizvoda za njegu kože.

"U našoj modernoj obitelji Miranda je najosvještenija što se tiče zdravlja. Sjajno je što mogu isprobati sve njezine proizvode, pogotovo kad mi ih njezin sin Flynn donese u ruksaku", rekla je tada Perry.

Linker
20. travanj 2024 11:57