Fanovi nostalgični

Opet ‘srušile‘ Instagram: Aniston i Cox poručile što misle o kultnoj seriji koja ih je proslavila

Američka glumica Jennifer Aniston objavila je video isječak s kolegicom Courteney Cox te izazvala lavinu reakcija. Video je pogledan više od 18 milijuna puta.

Holivudske glumice Jennifer Aniston i Courteney Cox prijateljice su i u stvarnom životu baš kao i u seriji koja ih je proslavila. Dvije umjetnice našle su se nedavno, a Aniston je kasnije podijelila na svom Instagram profilu kratki video isječak s njihova druženja. Zajedno su pozirale u crno bijelim majicama s natpisima 'Prijatelji zauvijek', na kojima se vidi i šest ključeva koji simboliziraju jednu od scena u seriji. Naime, u jednoj od finalnih epizoda kultne serije svih šest prijatelja: Rachel, Monica, Ross, Joey, Phoebe i Chandler, ostavili su ključeve u stanu Monice i Chandlera kada su se iselili.

"Prijatelji zauvijek", poručila je Aniston ispod objave, a u vrlo kratkom roku video je dobio i rekordan broj komentara i lajkova.

"Wow, opet zajedno", ''Obožavam vas'', ''Prave ikone'', ''Baš kao i prije'', samo su neki od komentara nostalgičnih obožavatelja koji su se prisjetili hit serije.

Čitajte i: Pogledali smo specijal ‘Prijatelja‘: 'U nekim smo bitnim stvarima ostali zakinuti, no teško da ću ih ikad prestati gledati‘

Nostalgično druženje

Popularne glumice utjelovile su Rachel Green i Monicu Gellar u kultnoj seriji NBC-a koja je trajala od 1992. do 2002. godine.Od šest glumaca uključujući Lisu Kudrow, Matta LeBlanca, Matthewa Perryja i Davida Schwimmera koji su postali planetarno popualrni nakon emitiranja serije, svi su se ponovno okupili na TV-u krajem 2021. za dugo iščekivani intervju.

Tijekom epizode, Matthew je priznao da se borio s tjeskobom dok je snimao show, te je osjećao veliki pritisak od izrugivanja publike. Aniston je također priznala voditelju Robu Loweu u njegovom podcastu da joj je ponovno okupljanje bilo 'teško'.

"Sve je bilo nekako nostalgično, znate, jer se puno toga promijenilo i svi smo krenuli različitim putevima, neki lakim, a neki težim putem. Kamere su bile svuda i nismo mogli prestati plakati...'', priznala je Aniston.

Linker
23. travanj 2024 12:28