Instagram
Malenoj je tek sedam!

Opet na tapeti: Nakon što je kćerkici obojala kosu, odvela ju je na šminkanje

Pjevačica i glumica prije nekoliko je tjedana pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama jer je sedmogodišnjoj kćeri obojala kosu, a sada je usijedio novi šok - za mnoge.

Na Instagram profilu pjevačice, glumice i dizajnerice cipela Jessice Simpson od jutra se opet ima o čemu komentirati, i to žustro. Naime, uoči Noći vještica objavila je fotografiju na kojoj njezina kćerkica ima smeđu kosu, a prirodno je preslatka plavušica duge, kovrčave kose.

'Nikad ne bih svojoj kreći u toj dobi obojala kosu', 'Je li njezina kosa obojana? Nadam se da nije jer imala tako lijepo kosu', 'Njezina plava kosa je prekrasna i nadam se da se ova boja ispire da dijete ne izgubi ovu divnu prirodnu boju', glasili su tada komentari.

Ovaj put malenu je sa sobom vodila kod profesionalne vizažistice, a djevojčica je, razumljivo, poželjela ruž na usnama. To se mami Jessici svidjelo i rezultat je objavila na svom Instagramu, što je i opet mnoge potaknulo da je javnos prozovu.

Osim Maxwell Drey Jessic Simpson s igračem američkog nogometa Ericom Johnsonom ima i sina Acea Knutea.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CA, USA - OCTOBER 24: Singer/actress Jessica Simpson and daughter Maxwell Johnson arrive at the 2017 Princess Grace Awards Gala Kickoff Event held at Paramount Studios on October 24, 2017 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News)
<P>
Pictured: Jessica Simpson, Maxwell Johnson
<B>Ref: SPL1609082  241017  </B><BR/>
Picture by: Xavier Collin/IPA/Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Xavier Collin/IPA/Splash News

Linker
25. travanj 2024 01:09