Getty Images
Premijera za pamćenje

Oni su njegov prioritet: Neodoljiva obitelj snagatora mekog srca

Crvenim tepihom uz glumca Jasona Momou šetala je njegova obitelj - supruga Lisa u koju se zaljubio još kao osmogodišnjak i njegova djeca.

39-godišnji Jason Momoa, proslavio se ulogama Conana Barbarina i Khala Drogoa u seriji "Igra prijestolja", a bez obzira na to što mnoge žene uzdišu za zgodnim snagatorom, on uživa u obiteljskoj idili od 2005. godine otkad je ljubavnoj je vezi s Lisom Bonet koja je 12 godina od njega starija.

Par ima dvoje djece, kćer Lolu (11) i sina Nakoa- Wolfa (9), a najvažnije osobe u životu pratile su ga na holivudskoj premijeri 'Aquamana'.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - DECEMBER 12:  (L-R) Lola Iolani Momoa, Lisa Bonet, and Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa attend the premiere of Warner Bros. Pictures'
Getty Images

Ljubavna priča glumice Lise i Jasona nevjerojatna je poput najromantičnijeg filmskog scenarija, a glumac ju rado prepričava.

'Kad sam je prvi put vidio na televiziji, imao sam samo osam godina. Rekao sam mami da želim biti s njom i da ću je, ako bude potrebno, uhoditi sve dok napokon ne postane moja. Sve sam joj to priznao tek kad smo dobili dvoje djece, inače bi sigurno mislila da nisam normalan. Za mene je ona bila i ostala prava kraljica', rekao je u intervjuu holivudski glumac.

Radnja filma prati polu - čovjeka, polu - atlantskog heroja Arthura Curryja, kojem je majka kraljica Atlanna (Nicole Kidman) ostavila kao ostavštinu prijestolje podvodnog kraljevstva Atlantide. Međutim, Aquamanov polubrat Orm, koji je duboko razočaran činjenicom da prijestolje nije njegovo, kreće u osvajanje trona i rat protiv Aquamana.

Linker
17. travanj 2024 10:19