Profimedia, Backgrid USA
Jednostavno je, ali i nije

Oni imaju formulu: Hugh Jackman otkrio tajnu sretnog braka, za njega je najbitnija samo jedna stvar

Za njih se često ističe da su najjači par u svijetu showbiznisa, a glumac otvoreno ističe zašto im to ide od ruke.

Glumac Hugh Jackman (50) i njegova 13 godina starija supruga Deborra-lee Furness slave 23 godine braka, a to su proslavili i neodoljivom fotografijom na društvenim mrežama iz mlađih dana. Na njoj su nasmijani od uha do uha sa slatkim detaljem - oboje imaju čokoladne zube.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Happy anniversary #mydebs #23

Objavu dijeli Hugh Jackman (@thehughjackman)

'Sretna godišnjica! #mydebs #23 ', napisao je slavni glumac koji uvijek otvoreno govori o tajni uspjeha njihovog braka, a vjeruje da je ključ u intimnosti.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Hugh Jackman and his wife Deborra-lee Furness walk their dogs, Dali and Allegra, in NYC on Monday. The two are bundled up in puffer coats for a cold day in the city.

Pictured: Hugh Jackman



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 361752676, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

'Bez sumnje, to je najvažnija stvar. Ljudi kad pričaju o intimnosti odmah pretpostavljaju da je riječ o spavaćoj sobi. To je naravno istina, ali ja mislim o onoj intimnosti kad možete sve dijeliti zajedno: dobre stvari, loše, strahove i uspjeh', rekla je zvijezda filma X-Men. Sretan je dodaje što je sa svojom suprugom to dobio odmah u startu. Australski glumac ima dvoje djece Oscara (18) i Avu (13), a uvijek ističe da svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi s njima u njihovoj vikendici na selu. Par se vjenčao 1996 i nakon što nisu mogli imati djecu, odlučili su je ih posvojiti.

New York, NY  - Hugh Jackman and wife Deborra-lee Furness were seen arriving at the Michael Kors private event in New York.

Pictured: Hugh Jackman



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 391385194, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

'Moja supruga je najbolje što mi se dogodilo, a što je najbolje sve nam je bolje i bolje. Jako sam joj zahvalan što se žrtvovala za nas jer sam ja bio previše ambiciozan ', dodao u intervjuu.

Linker
25. travanj 2024 12:24