Sretno!

Ona je njegova kraljica: Mrle svojoj Ivanki čestitao rođendan uz zanimljivu zajedničku fotografiju

Riječki glazbenik čestitao je na Instagramu rođendan svojoj životnoj partnerici, s kojom se napokon trebao vjenčati ove jeseni, no korona im je pomutila planove.

Dvoje najosebujnijih umjetnika na sceni, Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević, živote su isprepleli i na poslovnom i dakako na privatnom planu. Tako je svojoj životnoj partnerici riječki glazbenik čestitao rođendan, uz zajedničku romantičnu fotografiju na kojoj odmaraju zagrljeni na krevetu. Ne bi to bilo ništa neobično, da fotografija nije baš u njihovom stilu.

"Sretan rođendan IvaneSky, kraljici buvljaka", nježno je poželio Mrle svojoj dragoj usput je najavio i izlazak nečeg novog. Dvoje glazbenika mladi duhom i likom ne izgledaju kao tipični predstavnici svojih generacija. Ivanka je ovog utorka napunila okruglih 50, dok je Mrle ovog srpnja zaokružio na 60 godina.

Međusobno se podržavaju i imaju brojne zajedničke projekte, pa je tako nadimak IvaneSky, zapravo Ivankino umjetničko ime iz njihova projekta MrLee & IvaneSky, zahvaljujući kojem su čak ozbiljno planirali zajedničko vjenčanje.

Pir se trebao održati u subotu 4. rujna, na otoku San Marinu u blizini Novog Vinodolskog, Prlja iz Leta 3 je trebao biti kum, no iako je sve bilo spremno za svadbu, dan uoči vjenčanja glazbenica je dobila loše vijesti, naime, saznala je da je pozitivna na koronavirus. Sve je počelo u četvrtak, dva dana prije svadbe.

Ljubav je u punom cvatu

"Kasno poslijepodne mišići su me počeli boljeti, svladao me veliki umor i osjećala sam se jako loše. Otišla sam kod doktora, a on me poslao na testiranje te je ubrzo stigao rezultat. Pozitivna sam", ispričala je Ivanka u razgovoru za Gloria.hr. Glazbenica je dodala da se još nije cijepila te da je cijelo ljeto intenzivno radila. Cijelo ljeto provela je, kaže, radno te je bila iscrpljena toliko da ju virus do nje došao baš onda kada je bila najslabija.

Čitajte i: Ivanka i Mrle opet otkazali svadbu! Glazbenica pozitivna na koronavirus, opisala nam simptome: ‘Osjećala sam se iscrpljeno‘

Srećom, Mrle i njihova kći Eva bili su dobro. Iako su vjenčanje opet odgodili, Ivanki i Mrletu najvažnije je zdravlje, kako je rekla u razgovoru za Glorija.hr kada sve bude u redu svadbeni plan će se nastaviti.

Iako nisu još sklopili brak, sudeći prema nježnim objavama Mrleta na svojim društvenim mrežama - njihova ljubav je u punom cvatu i bez papira.

Čitajte i: Ivanka i Mrle pokazali najslađu članicu: 'Snimali smo u jednom kutu sobe, kći Eva glavna je zvijezda'

Linker
23. travanj 2024 11:36