Zvona za mr. binga

‘Ona je najdivnija žena na svijetu‘: Matthew Perry napokon će stati pred oltar

Usprkos burnoj ljubavnoj povijesti, glumac Matthew Perry, koji se proslavio ulogom Chandlera u seriji "Prijatelji", napokon je odlučio zaprositi djevojku Molly, za koju ima samo riječi hvale.

Dok je u seriji "Prijatelji" Matthew Perry glumio smotanog Chandlera lišenog bilo kakvih zavodničkih vještina, u mlađim je danima izlazio s nekim od najljepših dama Hollywooda.

Na listi njegovih bivših djevojaka nalaze se Julia Roberts, Neve Campbell, Yasmine Bleeth, Heather Graham, Lauren Graham (najpoznatija kao Lorelai iz serije "Gilmorice"), Lizzy Caplan i mnoge druge poznate dame, no s ni jednom od njih nije ostvario vezu koja bi ga odvela do oltara.

S agenticom za talente pronašao je zajednički jezik

Prije dvije godine preko ušiju se zaljubio u Molly Hurwitz, agenticu za talente koja ga je, kako su njegovi prijatelji izjavili za strane medije, jedina uspjela 'držati pod kontrolom'.

Perryjeva dugogodišnja borba s alkoholom svima je dobro poznata, čak je zbog nje nakratko prekinuo s Molly, no par se nakon kratkog rastanka odlučio pomiriti te ozakoniti svoju vezu.

Časopis People potvrdio je da je 51-godišnji Matthew zaprosio 29-godišnju Molly te da je strašno uzbuđen zbog vjenčanja.

"Odlučio sam ju zaprositi", izjavio je glumac za People te dodao: "Srećom, hodam s najdivnijom ženom koja se trenutno nalazi na kugli zemaljskoj".

Fanovi se nadaju da će se u braku smiriti i pronaći sreću.

Linker
30. ožujak 2024 04:37