Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
#ostajemdoma

On nije imao pojma što vani hara!? 'Šokiran sam, vratili smo se u potpuno novi svijet'

Jared Leto na 12 dana se povukao u tihu meditaciju, bez mobitela i ikakve komunikacije s vanjskim svijetom, a kada se vratio kući, dočekalo ga je stanje kojemu se ni u snu nije mogao nadati.

Čak i da uopće ne gledate vijesti niti ne pratite što se događa, ne može vas zaobići alarmantna situacija zbog koronavirusa. Ipak, neki pojedinci poput glumca Jareda Leta tek su sada saznali u kakvom je stanju svijet.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma!

Facebook

Instagram

Twitter

Naime, 48-godišnji glumac i frontman benda "30 Seconds to Mars" bio je 12 dana u pustinji, gdje je provodio tihu meditaciju, a kada se vratio doma, dočekao ga je šok.

"Bili smo potpuno izolirani, nije bilo mobitela, komunikacije i slično. Nismo imali pojma što se događa izvan ovog odmarališta. Jučer smo se vratili u potpuno novi svijet, onaj koji je promijenjen zauvijek. Šokantno. Dobivam poruke od prijatelja i obitelji iz cijelog svijeta te pokušavam pohvatati što se događa. Nadam se da ste vi i vaši dobro. Svima šaljem pozitivnu energiju. Ostanite doma, budite na sigurnom", poručio je Leto.

Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 495417078, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Jared je 12 dana bio u tihoj meditaciji u pustinji i nije znao da svijetom hara pandemija koronavirusa.

Jaredovih 4,3 milijuna fanova na društvenim mrežama nisu znali da je glumac i pjevač odsutan jer je unaprijed postavio da mu se objavljuju statusi. Iako su se mnogi glazbeni festivali i društvena događanja odgodila do daljnjega, i to ne samo u Americi nego i svugdje u svijetu, Jared još uvijek nije otkazao trodnevni festival Mars Island na hrvatskom otoku Obonjanu. S bendom bi tamo trebao nastupiti u kolovozu ako se situacija s koronavirusom smiri.

Linker
19. travanj 2024 15:58