Nova veza

On je i dalje u braku! Slučajno poznanstvo Rite Ore i slavnog oskarovca pretvorilo se u romansu

Oscarovac Taika Waititi i pop zvijezda više od mjesec dana uživaju u ljepotama Australije. Nedavno je otkriveno da je Rita Ora u ljubavnoj vezi s 15 godina starijim redateljem.

Ovih je dana izašlo na vidjelo da britanska pjevačica Rita Ora (30) ljubi markatnog novozelandskog redatelja Taika Waititija (45). Vezu je otkrila sama i to na svom Instagram profilu gdje je objavila fotografiju na kojoj je Taika grli, a oboje nose iste Guccijeve pulovere s logom te modne kuće. Ispod fotografije je napisala: "Dobra vremena, dobre uspomene, slučajne stvari na mom telefonu i one koje volim...". Uz tekst je dodala i neizostavna srdašca.

Upoznali su se navodno prije nepuna dva mjeseca u Sydneju gdje britanska pop zvijezda kao članica žirija snima australski 'The Voice', a Taika Waititi tamo snima novi nastavak filmskog serijala 'Thor: Love and Thunder' koji ga je i proslavio.

Par se može često vidjeti na večerama, a nedavno su sa Chrisom Hemsworthom, koji glumi Thora, njegovom suprugom Elsom Pataky i američkim glumcem Mattom Damonom bili na vikendu u poznatom australskom ljetovalištu Gold Coast, raju za surfere.

Čitajte i: Još jedan krah! Rita Ora očito nema sreće u ljubavi, veza s redateljem puknula je zbog pandemije

Markantni redatelj, koji je prošle godine dobio Oscara za najbolji scenarij za film Jojo Rabitt, po ocu je Maor, a po majci Židov.

Čitajte i: Novi miljenik Hollywooda: 'Bili smo tako siromašni da nam je mikrovalna pećnica bila nedostižan san'

U braku je sa australskom redateljicom i scenaristicom Chelsea Winstanley s kojom ima dvoje djece, no navodno već više od dvije godine ne žive zajedno. Imaju dvije kćeri, 9-godišnju Te Hinekaahu i 6-godišnju Matewu. A britanska pjevačica albanskih korijena donedavno je bila u vezi s francusko-grčkim filmašem Romainom Gavrasom, koji je još početkom godine tvrdio da su u ljubavi.

Linker
19. travanj 2024 16:08