Na sav glas

On ga obožava: Raspjevani David Beckham slavi Božić već danima, Vicki otkrila kako to izgleda

Bivši nogometaš i bivša Spajsica godinama su u idiličnom braku, odgajaju četvero djece, a nikada nisu krili, koliko im blagdani mnogo znače.

Nitko ne voli Božić poput Davida Beckhama, ako je suditi prema riječima njegove supruge Victorije. Svake godine David se veseli blagdanima, dijeli to s obožavateljima na društvenim mrežama i pritom ne zaboravlja na sebe staviti neki od neizostavnih blagdanskih dodataka. Tako je i ovog Božića, no zahvaljujući Vicki, dobili smo uvid kako izgleda cjelokupno raspoloženje 'iza' kamere.

Bivša članica Spice Girlsa, prišuljala se s leđa svom suprugu, koji je nad kaminom pekao kestene. No ne samo da je energično tresao tavu nad živom vatrom, David je s kapicom djeda mraza na glavi, iz sveg srca pjevao.

Sve je to nasmijalo Victoriju koja je ovaj video i njihov razgovor podijelila na Instagramu.

"Voli li itko Božić poput mog supruga?", upitala je Vicki, zatim je Davidu uputila poljupce i tagirala je Adele - a sve zbog njihova razgovora koji se može čuti u videu.

Čitajte i: San svakog muškarca! David Beckham dizajnirao vlastiti automobil: ‘Ovo je bio pravi užitak!‘

Simpatično peckanje

Modna dizajnerica prišuljala se bivšem nogometašu dok je uz pjesmu pekao kestene, dobro se može čuti da David pritom iz sveg glasa pjeva jednu od klasičnih božićno-zimskih pjesama. "Jako si se trudio s vokalom", kroz smijeh mu je kazala supruga u trenu kada se okrenuo prema kameri i shvatio da nije sam.

"Oprosti, oprosti, oprosti - Adele...", pecnuo ju je David s tavom punom kestena u rukama, kao da je lagano uvrijeđen što njegova supruga nekadašnja pjevačica nije oduševljena njegovim vokalnim sposobnostima. A Sam David već danima objavljuje fotografije priprema za božićne blagdane - rekavši i sam da je uzbuđeniji on od djece.

Linker
25. travanj 2024 22:04