AXELLE/BAUER-GRIFFIN/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Može i bez djece

Omiljeni glumac i komičar objasnio zašto ne želi postati otac pa otkrio da njegova supruga želi to još manje

Život u braku bez djece može biti lijep, tvrdi Seth Rogen, koji sa suprugom Lauren dijeli potpuno iste životne vrijednosti i vizije.

Život u braku bez djece može biti lijep, tvrdi Seth Rogen, koji sa suprugom Lauren dijeli potpuno iste životne vrijednosti i vizije.

Glumcu Sethu Rogenu uspjelo je ono što rijetkima polazi za rukom: ostavio je bez teksta legendarnog Howarda Sterna gostujući u njegovoj emisiji. Radijski voditelj do sada se svačega naslušao, a i sam je bezbroj puta šokirao poklonike ne baš čednim skečevima, izjavama i zgodama s gostima iz svog njujorškog studija. No, 39-godišnji kanadski komičar i scenarist u tolikoj ga je mjeri iznenadio da mu nije mogao parirati.

Rogen je, naime, izgovorio u eter misao koja je prošla kroz glavu mnogima, no malo tko usudio se zbog ustaljenih društvenih normi priznati je i samom sebi, a kamoli na glas.

- Život može biti lijep bez djece. Ne želim postati otac, a moja supruga želi djecu manje od mene – rekao je glumac i pojasnio Sternu zašto je donio nesvakidašnju odluku.

- Kad bih imao djecu, ne bih mogao toliko raditi. Često me pitaju kako uspijevam na sve stići? Odgovaram da nisam otac – priznala je zvijezda romantične komedije „Zavedi me ako možeš” u kojem je glumio s Charlize Theron. Potom je dodao kako bi se on još i dao nagovoriti na djecu, ali njegova 38-godišnja supruga, američka glumica, redateljica, komičarka i scenaristica Lauren Miller Rogen s kojom je već deset godina u braku, ne pomišlja na majčinstvo.

image
PETER MANNING/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Prenapučen planet

- Oboje smo posvećeni poslu koji volimo, sviđa nam se život koji imamo. Kada smo slobodni, odlično se zabavljamo. Ležimo u krevetu subotom ujutro, pušimo travu i gledajmo filmove goli. Da imamo djecu, to ne bismo smjeli raditi – pojasnio je Rogen.

S obzirom da je Kanađanin poznat po tome što i najveće „provale” izgovara mirno i nedužno kao da priča o vremenu, a Sternov show emitira se uživo, voditelj je odlučio „ispitati teren” prije nego li nastave o nesvakidašnjoj temi.

- Nije lako imati djecu. Ne možete biti narcisoidni, morate se prepustiti roditeljstvu, oni moraju postati prioritet – oprezno je ustvrdio Stern, otac troje djece.

image

RCF/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

- Shvaćam da je tako. Ali meni to ne zvuči zabavno. Na svijetu već postoji dovoljno djece. Planet je prenapučen. Treba li nam doista još ljudi? – odvratio je Rogen koji je u komediji „Susjedi iz pakla” tumačio ulogu brižnog oca malog djeteta u čije se susjedstvo dosele neobuzdani studenti.

Otkako se oženio u stvarnom životu, često su ga pitali kada će postati tata? Komičar ne krije da ga to smeta. - Puno ljudi pokušalo nas je uvjeriti da imamo djecu. Shvaćam da ih to veseli. Ali ja se tako ne osjećam. Sretan sam i ovako – zaključio je temu o najtežoj ulozi u životu, za koju nije spreman.

Linker
01. svibanj 2024 23:32