Iznenađenje uoči turneje

Omiljena umjetnica nakon godina patnje opet ima divne vijesti: ‘Na jesen dolazi još jedan dečko‘

Zvijezda serije ‘This is us‘ nedavno je objavila novi album i isplanirala kako će joj izgledati život do kraja godine, no konce joj je pomrsio dolazak još jednog sina

Nedugo nakon što je prošlog mjeseca, povodom Majčinog dana, otkrila dio svakodnevice s petnaestomjesečnim sinčićem Gusom, američka glumica i pjevačica Mandy Moore pohvalila se da stiže prinova. Njezin suprug, pjevač i glazbeni producent Taylor Goldsmith svojedobno je rekao da bi, ako se zvijezde poklope, poslije Gusa dobiti djevojčicu, no želja mu se nije ispunila. Na jesen im stiže još jedan dječak, otkrila je zvijezda serije “This Is Us” na društvenim mrežama. Nedavno je objavila šesti studijski album "In Real Life", isplanirala je i turneju u koju će uklopiti nenadanu trudnoća.

image

Mandy Moore u braku je s glazbenikom i producentom Taylorom Goldsmithom.

ALAMY/PROFIMEDIA

"Turneja će biti malo drugačija nego što sam očekivala, ali jedva čekam. Suprug i ja duboko smo zahvalni i uzbuđeni. Dječačić dolazi ove jeseni!" piše uz fotografiju na kojoj preslatki Gus nosi majicu s printom dobrodošlice za prinovu, prenosi People.

Čitatje i: Nakon burnog braka, ponovno sretna: Mandy Moore s novim suprugom čeka dijete, otkrila i spol!

O tome kako ju je majčinstvo izmijenilo jer, konačno, život čine promjene, podijelila je u nedavnim objavama.

"Nisam imala pojma da taj stupanj ljubavi postoji u svijetu. Naravno da majčinstvo utječe na moju glazbu jer je pišem o onome što proživljavam. Na sličan način se predstavljam se i kao glumica", rekla je dodajući da njezina kreativnost neće presušiti. Novo iskustvo obogatit će ju kao osobu i donijeti joj svježe ideje. Ukratko, pred sobom vidi napredak na oba polja.

Linker
19. travanj 2024 04:06