Ranko Šuvar / Hanza Media
BORBA LEGENDE HRVATSKE GLAZBE

Oliver Dragojević: 'Tek za nekoliko mjeseci znati ću u kojoj je fazi moja bolest'

Voljenom domaćem umjetniku u kolovozu je dijagnosticiran rak pluća, a usprkos tome, prije 10-ak dana nastupio je pred publikom splitskog HNK-a. Ipak, nije mu lako nositi se s bolešću, a u javnost sada izlaze i detalji njegove borbe.

Na proslavi 50. godišnjice Županijske lige protiv raka Oliver Dragojević pojavio se s kapom na glavi, a njenim skidanjem otkrio prve vidljive tragove teške bolesti, odnosno kemoterapije kojoj se podvrgnuo nakon saznanja da boluje od karcinoma pluća.

Publiku je taj prizor itekako ražalostio, a dodatno ih je zabrinulo Oliverovo nepojavljivanje na Gibonnijevom koncertu koji se u zagrebačkoj Areni odvio prije nekoliko dana.

Ipak, omiljeni pjevač ne gubi životnu radost i ljubav prema svemu lijepome i dobrome. Najviše mu, kaže, nedostaje barka i odlazak u ribolov. Svoje osjećaje, misli, planove, ali i strahove podijelio je s novinarima portala 100posto.hr, a među ostalim, javnosti je otkrio i kako podnosi liječenje te koji su daljnji koraci koje mora poduzeti. Usprkos bolesti, Oliver se nada da neće morati odgoditi veliki koncert u prosincu, događaj kojemu se raduje čak desetak tisuća ljudi.

Linker
30. ožujak 2024 22:32