Ponosni roditelji

Oglasili se Izabel i Mateo Kovačić, otkrili ime sina: ‘Dobrodošao u našu obitelj, maleni‘

Supruga poznatog nogometaša Matea Kovačića i vlasnica ekološkog brenda dječje odjeće rodila je njihovo prvo dijete prije nekoliko dana, a gotovo cijelu trudnoću je držala u tajnosti.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić i njegova supruga, vlasnica brenda Lunilou Izabel Kovačić prvi put su postali roditelji u ponedjeljak, 12. listopada. Maleni je došao na svijet carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a mnogi su od tog trenutka nagađali koje će mu ime nadjenuti roditelji.

Na Instagramu brenda Lunilou, kojeg je Izabel pokrenula sa svojom sestrom, objavljeno je ime dječaka, a usto je citiran i predivni psalam.

"Dobrodošao u našu lunilou obitelj, maleni Ivane. Predivno si stvoren, najviše voljen i dragocjen u Njegovim očima", stoji u objavi poznatog brenda.

Izabel je gotovo cijelu trudnoću skrivala trudnički trbuh širokom odjećom i pomno smišljenim pozama na fotografijama. Ipak, vijest je odlučila otkriti u ljetnoj kampanji svog brenda, pozirajući s dlanom na trbuhu - što je govorilo više od tisuću riječi.

Mateo i Izabel u vezi su od 2010. godine, a zaljubili su se kao srednjoškolci. On je u župi bio ministrant i za oko mu je zapela ljepotica koja je pjevala u župnom zboru Lilium. Naposljetku su ih spojile nedjeljne mise. Vjenčali su se 2017. nakon sedam godina veze u istoj crkvi u kojoj su se upoznali.

Prije početka karantene vratili su se iz Londona, gdje Mateo igra za klub Chelsea, u Zagreb kako bi bili s bližnjima u ovo neizvjesno vrijeme.

"Trenutno smo u Zagrebu i moram priznati kako smo puno mirniji i sigurniji ovdje. Jako volimo London, ali doma je doma. Za potres smo saznali dok smo bili u Londonu i upravo tada odlučili smo da se moramo vratiti u Zagreb gdje nam je obitelj i prijatelji kojima je trebala pomoć", rekla nam je Izabel tada u razgovoru za Gloria.hr.

Čitajte i:

Sretne vijesti u domu Kovačićevih: Izabel i Mateo dobili prvo dijete, za to su odabrali baš ovaj grad

Lukava Izabel! Ovo je razlog zašto nitko nije znao da je supruga poznatog nogometaša trudna

Šuškanja su bila točna! Izabel Kovačić u novoj kampanji pokazala trudnički trbuščić

Linker
04. travanj 2024 08:41