fanovi su skeptični

Oglasila se Candace Bushnell te otkrila svog favorita: ‘Nova serija bit će dobro i bez Samanthe Jones‘

Candace Bushnell, koja je stvorila "Seks i grad", smatra da fanovi dižu hajku oko ničega i da će serija "And Just Like That..." bez problema funkcionirati bez Samanthe Jones. Nada se da će se producenti malo više pozabaviti njoj posebno dragim likom.

Vijest o svojevrsnom nastavku kultnog "Seksa i grada", u obliku nove serije pod nazivom "And Just Like That...", zasjenila je vijest da u novim epizodama nećemo gledati Samanthu Jones.

image
Kim Cattrall neće se vratiti na set ove legendarne serije.
ISBP/BAUER GRIFFIN/PROFIMEDIA

Samantha koja je, po mišljenju mnogih fanova, najzabavniji lik "Seksa i grada" i duša same serije, izostat će iz serijala u kojem ćemo pratiti kako se dobro poznate junakinje snalaze u New Yorku u svojim pedesetima, i to iz razloga o kojima fanovi mogu samo nagađati.

Kim Cattrall koja je utjelovila legendarnu Samanthu, već dulje vrijeme nije na "dobroj nozi" s ostalim glumicama iz serije, pogotovo sa Sarah Jessicom Parker, koja je navodno prema njoj na setu bila bahata i bezobrazna.

image
Kim Cattrall još je 2019. godine izjavila da se ne namjerava vratiti na set s ekipom "Seksa i grada"
Shutterstock Editorial/Profimedia

Kim je još 2019. izjavila kako se neće vratiti na snimanje s ekipom iz "Seksa i grada", čak i ako će biti nastavka: "To ne dolazi u obzir. U životu naučiš razne lekcije, a ja sam naučila da želim raditi s dobrim ljudima te se pokušati zabaviti", izjavila je glumica koja će u očima fanova zauvijek ostati vibrantna Samantha Jones.

Bez obzira na dobro poznatu holivudsku svađu između Sarah Jessice Parker i Kim Cattrall, o kojoj se ne zna mnogo detalja, fanove je šokiralo što se Kim zaista neće pridružiti Sarah Jessici, Cynthiji Nixon i Kristin Davis, koje će ponovno uskočiti u Manolice i zaigrati legendarne uloge koje su ih proslavile. Sve će se tri glumice naći i u stolcima producentica na setu.

image
Serija "And Just Like That" pratit će zgode i nezgode Mirande, Charlotte i Carrie u njihovim pedesetima
WARNER BROS VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Poznato je i da će Sarah, Cynthia i Kristin za svaku epizodu dobiti nešto više od milijun dolara, a kako je najavljeno deset epizoda, glumice će zaradom lijepo upotpuniti svoj kućni budžet.

Sama autorica "Seksa i grada" ne misli da je Samantha ključna za priču

Izostanak Samanthe iz nove serije, komentirala je i Candace Bushnell, autorica prema čijoj je istoimenoj knjizi objavljenoj 1997. godine i nastala serija "Seks i grad".

image
Candace Bushnell 1997. godine izdala je knjigu "Seks i grad" ni ne sanjajući da će se njezina priča pretvoriti u fenomen pop kulture
Shutterstock Editorial/Profimedia

"Znate što, mislim da će biti OK", izjavila je Bushnell za Page Six. "Kim je odrasla žena. Ima 64 godine i donijela je odluku za koju je, vjerujem, imala barem deset dobrih razloga. I zbog toga je poštujem".

Candace je dodala i kako će emisija biti "zanimljiva" bez Samanthe te da ju posebno zanima jedan, njoj vrlo drag lik.

"Uz to, svjesna sam da postoji još zanimljivih likova, poput Mirande. Svi smo mi Miranda. Miranda je zanimljiv lik, doduše ne znam kako će ju iskoristiti", izjavila je kreatorica "Seksa i grada".

Fanove na društvenim mrežama nije posebno dirnula izjava same Candace pa iz dana u dan i dalje raste broj objava u znak podrške Samanthi Jones, bez koje, kako neki kažu, "Seks i grad" ne postoji.

Sarah Jessica Parker rekla je svoje

Prije nekoliko dana, na istu temu se oglasila i Sarah Jessica Parker, koji mnogi krive što je toliko povrijedila Kim da se ne želi vratiti u emisiju .

image
"Jesu li Carrie, Miranda i Charlotte dovoljno zanimljive i bez Samanthe?", pitaju se fanovi
HBO

"Nije istina da ne volim Kim. Nikad to nisam rekla. I nikad ne bih. Ona jednostavno nije dio ove priče. Ali uvijek će biti dio nas", napisala je na Instagramu.

Linker
18. travanj 2024 22:10