TKO BI REKAO

Odvažila se na promjenu: Megan Fox nikad ne nosi podignutu kosu, ne biste vjerovali što je muči

Baš kao i mi obični ljudi, slavne osobe ne žele izlaziti iz zone komforta pa nose samo ono za što znaju da im dobro stoji. Jedna od njih je i američka glumica za čijim izgledom uzdišu muškarci diljem svijeta, ali i žene koje silno žele znati tajnu njezinog izgleda.

Većini ljudi pomalo je nevjerojatno da čak i zvijezde imaju nesigurnosti te vrlo vješto i mudro skrivaju dijelove tijela kojima zbog nečeg nisu oduševljeni. Rijetko se dogodi da slavna ličnost otkrije javno koja je nesigurnost muči.

Međutim slavna osoba koja skoro nikad ne nosi podignutu kosu je atraktivna američka glumica Megan Fox. Kao što svi znamo, crnokosu Meg uvijek vidimo kako nosi raspuštenu kosu, iako joj moramo odati priznanje jer često mijenja svoj zaštitni znak s različitim varijacijama.

image

Duga i raspuštena kosa zaštitni je znak glumice Megan Fox

MARIA ALEJANDRA CARDONA AFP

Nedavno smo je vidjeli kako nosi šik kovrčave pletenice, valovite dječje pletenice, pa čak i pramenove u različitim tonovima.

Ali jeste li se ikada zapitali zašto ne nosi podignutu kosu?

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu glumica je otkrila neobičan razlog za to. U opisu je objasnila: "Nikad ne nosim kosu jer mi je glava veličine malenog zrna edamame, ali evo napokon se dogodilo i svi smo dobro. Dječji koraci".

Dakle, evo ga. Megan Fox nikada ne nosi podignutu kosu jer misli da joj je glava veličine malenog zrna edamame...

S obzirom da Megan odlično nosi visoku punđu, zašto se ne bi i vi odvažili na ? Dovoljno je samo da skupite malo hrabrosti i u ljetnu sezonu uđete sa novim stilom!

Linker
17. travanj 2024 07:21