Evo i nje!

Odupirala se, ali je ipak popustila: Jolina Ana otvorila Instagram i već oduševljava fotografijama

Iako je njezin suprug već ‘majstor‘ ove društvene mreže, Ana Čagalj tek je otkrila taj svijet koji joj je, kako je otkrila, za sada jedini prozor u svijet.

Ana Čagalj, supruga pjevača Joška Čagalja zvanog Jole, prije nekoliko dana je konačno napravila profil na najpopularnijoj društvenoj mreži - Instagramu. Iako joj se dosta dugo opirala jer se ne voli medijski eksponirati, ipak je popustila i sada na svom profilu već ima nekoliko fotografija.

Prva fotografija na Instagramu uvijek se pamti, a Ana je za svoju odabrala fotku na kojoj nosi elegantnu plavu haljinu sa šljokicama. Uslijedile su tako i obiteljske fotografije - sa suprugom, tri kćerima, Ivom, Enom i Tiom i sinom Ivanom Lukom kojeg je slavni par dobio krajem 2019. Najnovije fotografije su one sa snimanja u prirodi za koje su svi odjenuli bijelo, osim malog Ivana Luke koji je nosio veseli žuti kombinezončić.

"Dugo sam se odupirala priključiti se na bilo koju društvenu mrežu, jer nisam imala vremena. Kad nešto radim ili napravim, volim da je to kako treba. Dapače, sad imam još manje vremena, ali s obzirom na koronu i ovu cijelu situaciju, zapravo se uopće ne družim, a nemam ni vremena s obzirom na malu bebu, školu i sve ostale aktivnosti. Instagram mi je trenutno jedini prozor u svijet, na taj način komuniciram s ljudima s kojima se ne viđam. Interesantno mi je bilo krenuti pa ćemo vidjeti kako će mi ići. Realno, vjerojatno sam zadnja od svog društva koja je otvorila profil na Instagramu, tako da su me i oni potakli da se zainatim, a i da im pokažem da ga mogu i ja imati", otkrila je Ana nedavno za RTL televiziju.

image
Jole i njegova velika obitelj.
VJEKO BILOTA

Od rođenja njihovog sina prošla je gotovo cijela godina, a maleni je svakim danom sve sličniji ocu. Jole je u intervjuu za Gloriju u ožujku rekao da je Ivan jako veselo dijete koje se samo smije, jede, spava i igra.

"Mnogi mi ne vjeruju kad im kažem da se u našem domu ništa nije promijenilo, sve savršeno funkcionira, kao po špagi. Ana i ja se zezamo da nam je sinčić poput igračke, s njim se samo mazimo i igramo, a inače ga ni ne čujemo. Ako ne spava ili ne jede, miruje u svojoj sjedalici", otkrio je tada Jole koji sina od milja zove mali Pinčo.


ČITAJTE I:

Ponosni Jole: 'Ivan je naš mali veseljak, samo se smije. No, moja Ana je čudo od žene!'

Jolina supruga Ana otkrila da je svekar jedva izdržao četiri dana s djecom: 'Ja ti to više ne mogu'

U formi nakon poroda u rekordnom roku: Ana Čagalj blista u haljini koju obožava i Izabel Kovačić

Linker
16. travanj 2024 18:02