Uživancija

Odmor u Španjolskoj joj godi: Domaća voditeljica iznenadila fotkom u badiću, pratitelji oduševljeno redali komentare

Tatjana Jurić van Hrvatske je otputovala s kolegicom i prijateljicom Mijom Kovačić koja joj pravi društvo u avanturama po Madridu.

Mnoge poznate face trenutno su na zasluženim godišnjima i na društvenim mrežama fanove redovito časte fotkama s raznih lokacija. Među njima je i voditeljica Tatjana Jurić koja trenutno uživa u Španjolskoj. Tatjana na Instagramu voli objavljivati svoje modne kombinacije, no rijetko je vidimo u badiću, no to je odlučila promijeniti.

Posljednjom objavom potpuno je oduševila fanove koji su je odmah zasuli komplimentima. Ugodno smještena na ručnik, s rukama u zraku, Tatjana je na španjolskom poručila 'Dobar dan' i otkrila da se nalazi u jednom luksuznom hotelu u Madridu.

Čitajte i: Tatjana Jurić: 'Ni ja nisam vidjela dio obitelji od ljeta, život nam se iz temelja promijenio'

Njezin stajling bio je jednostavan, ali upečatljiv, posebice zbog kroja badića koji joj odlično pristaje. Uz gornji dio bikinija odjenula je kratke hlačice, a pogled sakrila iza mačkastih okvira sunčanih naočala.

Kako je otkrila u nekoliko Instagram storyja, Tatjani na odmoru pravi društvo prijateljica i kolegica Mia Kovačić. "Zgodna", "Crna pantera", "Predivna", bili su samo neki od komentara oduševljenih fanova.

Kad je u Hrvatskoj, Tatjana obično ljetuje u Dubravicama pored Skradina, kraju svoga oca Ivana. Kako je otkrila za Gloriju.hr, zbog poslovnih obaveza srpanj joj je tradicionalno prezaposlen, u televizijskoj produkciji radi se duplo da se pokriju slobodni dani za godišnji.

"Odmor ide odmah početkom kolovoza, u obiteljskoj kući okuplja se cijela familija na mamin rođendan 5. 8., postala je to već tradicija", kazala je Tatjana koja je nakon posjeta djedovini otputovala u Španjolsku.

Čitajte i: Tatjanin vodič kroz Skradin: Ljepote ovog kraja i insajderski savjeti naše voditeljice jamče vam nezaboravan odmor

Njezinu obitelj u nadolazećem periodu čeka jedan poseban projekt. Nedavno su kupili kuću koja se naslanja na rodnu kuću Tatjaninog tate. "Njeno uređenje slijedi, u znak sjećanja na pokojnu mamu, zovemo je Mamina kuća. Pa sad imamo i Ćaćinu i Maminu kuću. Jednu do druge", ispričala je voditeljica.

Linker
20. travanj 2024 09:44