novi potez

Odmor u Hrvatskoj potaknuo Victoriju Beckham na promjenu u životu? Njena odluka oduševila sinove

"Bilo je i vrijeme, mama", napisali su Romeo i Cruz nakon što je njihova majka otkrila novitet u svom životu.

Victoria Beckham priuštila si je odmor u Hrvatskoj sa suprugom Davidom i kćeri Harper, a čini se da ju je uživanje u idiličnom krajoliku Lopuda potaknula na nove poteze u životu.

"Što mislimo? Trebam li se pridružiti TikToku?", pitala je dizajnerica svoje fanove putem Instagram Storyja.

Objavila je i snimku kojom je potvrdila da je odluka donijeta, pridružit će se TikToku. U tome su je podržali sinovi, koji su podijelili snimku na kojoj je njen frizer nagovara da napravi profil na TikToku.

Čitajte i: Beckhamovi u Hrvatskoj: Odsjeli su u luksuznom zdanju na Lopudu, u restoranu su imali samo jedan zahtjev

"Bilo je i vrijeme, mama", napisali su Romeo i Cruz.

David i Victoria Beckham nedavno su proslavili 23. godišnjicu braka, što je bio idealan povod da odu na zajedničko putovanje po Europi. Prvo su uživali u Parizu, potom u Veneciji, gdje su se vozili gondolom, a nakon Italije stigli su i do Hrvatske.

Zadržali su se oko dubrovačkog područja te su odsjeli luksuznom kompleksu Lopud 1483 na Lopudu, javlja Dubrovački dnevnik. Supružnici su ovih dana posjetili restoran Bowa na Šipanu, a uvjet za posjet ovih zvijezda bio je da ih nitko ne fotografira.

Čitajte i: Zavirite s nama u impozantni ljetnikovac barunice von Thyssen u kojemu uživaju Beckhamovi

U sklopu proslave godišnjice braka, David i Vicky proslavili su i 11. rođendan kćeri Harper koju su poveli na putovanje.

Inače, kompleks Lopud 1483 nekada je bio franjevački samostan koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg. Cijena noćenja u kompleksu iznosi 1400 eura, a najam za jedan dan je 10.000 eura za deset osoba.

Linker
23. travanj 2024 08:02