Profimedia, Xposurephotos
SLAVNI NON-STOP NA METI

Odmor Amal i Georgea Clooneya ne ide po planu: 'Ne dopuštam ni blizu djeci!'

Kada su fotografije njegovih blizanaca objavljene u jednom francuskom magazinu bez njegovog dopuštenja, glumac George Clooney jasno je dao do znanja da su paparazzi pretjerali i da im se takvo ponašanje, kada su njegova djeca u pitanju, neće tolerirati. I nije jedini – brojne zvijezde poručile su da su njihova djeca "zabranjena".

Francuski magazin Voici bez dopuštenja je objavio fotografije Alexandra i Elle Clooney, njegovih blizanaca koji će tek napuniti dva mjeseca, a paparazzi su ih već opkolili. Glumac George Clooney i odvjetnica Amal Clooney svoju su djecu odlučili odvesti na ljetovanje u Italiju gdje holivudski glumac ima kuću na jezeru Como. Ali odmor im ne ide po planu zbog nasrtljivih fotografa.

- Posljednjih nekoliko tjedana fotografi magazina Voici su se penjali po ogradi, verali na drveće i ilegalno snimili naše novorođene blizance u našem domu. Tužit ću fotografe, agenciju i magazin. Sigurnost naše djece to zahtijeva. – poručio je holivudski glumac i pridružio se podužoj listi zvijezda koje smatraju da bi iz onog svega što oni trpe zbog slave, njihova djeca trebala biti izostavljena.

Kristen Bell and Dax Shepard

Holivudski par Kristen Bell i Dax Shepard jedni su od najglasnijih roditelja koji se itekako protive paparazzima koji ganjanju djecu slavnih. Njih dvoje su čak pokrenuli kampanju koja je nekoliko publikacija navela da obećaju da će prestati objavljivati fotografije djece bez pristanka roditelja.

- Zamislite da vodite svoje dijete u školu i da oko vas 10 agresivnih muškaraca pokušava snimiti fotografiju s objektivom vam se unose u lice, viču i guraju drugu djecu ispred škole – objasnila je zbog čega je zauzela svoje stajalište Bell.

HOLLYWOOD, CA - MARCH 20:  Actors Dax Shepard and  Kristen Bell arrives at the Premiere Of Warner Bros. Pictures'
Getty Images

Halle Berry

- Mi smo majke koje samo žele zaštititi svoju djecu. To su mala, nevina djeca koja nisu tražila da budu slavna. Nisu prihvatila biti dio ove igre, niti ne razumiju što se događa, a mi nemamo zakon koji bi ih zaštiti od toga - poručila je Berry još 2013. godine.

Halle Berry was spotted while out in Beverly Hills with her growing daughter Nahla. The actress, currently divorcing Olivier Martinez, wore a long sweater over jeans and leather boots, on Friday, November 6, 2015  X17online.com
JFLAD-Das/X17online.com

Jennifer Garner

- Ja sam izabrala ovakav život i razumijem da to podrazumijeva određene žrtve po pitanju privatnosti. U mojem slučaju to znači da me ponekad fotografiraju u mojim privatnim trenucima. Ali moja djeca su privatni građani i ne samo to: imaju jednu, četiri i sedam godina. Oni su samo mala djeca - poručila je slavna glumica još prije četiri godine.

Jennifer Garner and her growing children, Violet, Seraphina and Samuel, attend Sunday services in the Pacific Palisades.  Jennifer is staying failthful to her family, while Ben has moved on. July 30, 2017  X17online.com
X17online.com

Emily Blunt and John Krasinski

- Fotografije djece bi trebale dolaziti samo od roditelja - poručio je poznati glumački par i prvu fotografiju svoje kćeri Hazel objavio na Twitter profilu.

Ashton Kutcher i Mila Kunis

- Zašto je časopisima toliko teško poštivati moju želju da identitet mojeg djeteta ostane tajan zbog sigurnosnih razloga. Molim vas poštujte to – napisao je Kutcher nakon što su objavljene fotografije njihove kćeri Wyatt bez njihovog dopuštenja.

July 23, 2017 - Budapest, Hungary - US actor ASHTON KUTCHER and his daughter WYATT ISABELLE KUTCHER at the FINA World Championships swimming competition., Image: 342769855, License: Rights-managed, Restrictions: * Austria, France, Holland, Norway, Sweden and Switzerland Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Ashton Kutcher s kćeri Wyatt Isabelle na tribinama Svjetskog natjecanja u plivanju 23.srpnja 2017. u Budimpešti

Jennifer Lopez

- Uzrujavaju me. Bili su oko moje kuće. Smatram da sam vrlo fer prema medijima i vrlo darežljiva po pitanju fotografija i jedino što tražim je da se klone moje djece i da me puste na miru kada dođem kući. To je izraz nepoštovanja. Ne želim te ljude oko svoje djece - poručila je Jennifer Lopez.

WESTWOOD, CA - MARCH 22: Recording Artist/actress Jennifer Lopez (C) and son Maximilian David Muniz (L) and daughter Emme Maribel Muniz (R) arrive at Twentieth Century Fox And Dreamworks Animation's 'Home' Premiere at Regency Village Theatre on March 22, 2015 in Westwood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
Getty Images

Linker
18. ožujak 2024 05:17