NEVOLJE U RAJU

Odluka suda o razvodu pjevačice šokirala mnoge! Suprugu mora plaćati 200 tisuća dolara mjesečno, no to mu nije dosta

Ljudi bliski paru iznenađeni su zbog razvoda jer su im Kelly Clarksone i Brandon Blackstock do posljednjeg dana djelovali sretno. Sad već bivši supružnici fokusirani su na odgoj njihovo dvoje djece, a troškove brakorazvodne parnice i pozamašnu alimentaciju morat će plaćati slavna pjevačica.

Američka pop/rock pjevačica Kelly Clarksone je usred brakorazvodne parnice s bivšim suprugom i menadžerom Brandonom Blackstockom, s kojim je bila u braku od 2013. godine. Karantenu je par proveo zajedno s njihovo dvoje djece, a vijest o rastavi objavili su u lipnju prošle godine i šokirali sve. Budući da su izgledali kao savršen par, ne zna se je li presudilo pandemijsko razdoblje ili pak krizna sedma godina braka. Pjevačica je često isticala kako joj je muž vratio motivaciju i inspiraciju za glazbu, naglašavala njegovu strastvenost zbog koje joj nije bio problem cijeli dan ostati u krevetu, a svi se pitaju što se to tako loše događalo u njihova četiri zida da je kulminiralo razvodom.

image
Kelly Clarkson sa suprugom ima dvoje djece.
STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Sve je iznenadila i činjenica, odnosno najnovija odluka suda u Los Angelesu po kojoj pjevačica mora plaćati alimentaciju mužu i djeci. Na mjesečnoj bazi za to mora izdvojiti 200 tisuća dolara. Magazin People objavio je kako 150 tisuća dolara ide suprugu, a ostalih 45 tisuća za djecu. Pjevačica još dodatno mora uplatiti 1,2 milijuna dolara za troškove brakorazvodne parnice. Navodno bivšem suprugu ni to nije bilo dovoljno jer je od pjevačice tražio 436.000 dolara mjesečno.

Papire za razvod podnijela je u lipnju prošle godine nakon sedam godina braka, a pred sudom je rekla kako ona i njezin suprug zaslužuju da svatko krene svojim putem. Izvor blizak Kelly otkrio je još neke detalje sa suđenja.

image
Kelly Clarkson na Billboard Music Awardsima.
ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Razvod je težak i napet za većinu parova koji ga prolaze. Kellyin primarni fokus je učiniti najbolje što može kako bi zaštitila djecu. U ovom se slučaju morala za njih boriti budući da su Brandon i njegovi odvjetnici imali nerazumne zahtjeve”, rekao je izvor. Skrbništvo je u konačnici pripalo Kelly. O zajedničkom roditeljstvu govorila je u veljači u vlastitom showu - "The Kelly Clarkson Show".

Čitajte i: Krizna godina braka! Nakon razvoda koji je šokirao Hrvatsku, stigla još jedna vijest

"Teško je. Na različitim smo mjestima. Iako se oboje slažemo oko glavnih stvari, teško je odgajati djecu kada niste zajedno. Sve dok to bude išlo u smjeru dobrobiti za našu djecu, oboje ćemo biti na istom 'brodu', rekla je Kelly.

Linker
18. travanj 2024 02:22