turbulentna veza

Odluka o pomirenju bila je jako dobra! Zaljubljeni par na plaži uživa u zajedničkim trenucima

Fatalni škotski glumac Gerard Butler i njegova stara-nova djevojka, bivša manekenka i dizajnerica interijera Morgan Brown uživaju na odmoru u Malibuu zbog čega paparazzo fotografi imaju pune ruke posla.

Zakleti neženja, 51- godišnji glumac Gerard Butler početkom godine vratio se staroj ljubavi – godinu dana mlađoj djevojci Morgan Brown. Prekidali su i mirili se više puta, čini se da nemaju namjeru tako lako predati bitku za ljubav. Dokazali su to i ovih dana kada su uhvaćeni na plažama Malibua gdje su ih snimili dežurni paparazzo fotografi.

Nova ljubav niti tri mjeseca nakon teškog prekida? Ovako okorjeli zavodnik liječi slomljeno srce

Omiljeni holivudski zavodnik s bivšom američkom manekenkom posljednjih sedam godina ima iznimno turbulentnu vezu prepunu prekida i pomirenja. Naime, jedan od najpoželjnijih neženja na svijetu navodno ne može odoljeti nasrtljivim obožavateljicama te živjeti u monogamnoj vezi, no kako je i sam rekao, pandemija i lockdown iznimno su mu teško pali pa stoga ne čudi da je ponovno čeznuo za sigurnim zagrljajem.

image
FOTOGRAFIJE: RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Zadnji prekid imali su u kolovozu prošle godine kada su brojni mediji diljem svijeta pisali kako je 'sada uistinu kraj', no očito je da su bili u krivu. Njihovo prisno druženje na plaži samo je potvrdilo da je odluka o pomirenju bila jako dobra ideja te da unatoč tome što ga mnoge žene žele za sebe, Butlerovo srce, čini se, ipak pripada samo jednoj – čak i u sedmoj kriznoj godini ljubavi.

image
Morgan Brown
FOTOGRAFIJE: RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
Gerard Butler
FOTOGRAFIJE: RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Butler je još prije deset godina u intervjuima naglašavao kako bi se volio skrasiti uz jednu ženu, ali čini se da mu vrckavi karakter nije dao mira. "Volio bih se skrasiti i imati nekog u svom životu koga ću voljeti. No, to će se dogoditi kad se dogodi, ne želim forsirati. Kada nešto pokušavam i isplaniram u svom životu rijetko mi se ostvari".

image
FOTOGRAFIJE: RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Donio je tada i jednu novu odluku u životu, a to je da više neće izlaziti s glumicama s kojima snima filmove zbog prijašnjih neugodnih iskustava. "To je opasan put. Kada snimaš film s nekim onda tu osobu upoznaš vrlo dobro pa je prelako razviti svojevrsnu opsesiju njima zbog čega pomisliš da je riječ o ljubavi, ali nije. Ranije u karijeri sam imao nekoliko veza s glumicama s kojima sam radio i ispalo je katastrofa. Veza bi se raspala usred snimanja filma i bilo bi prilično teško odrađivati snimanja", zaključio je.

Gerard Butler ima novu ljubimicu: 'Ukrala mi je srce'

Linker
19. travanj 2024 14:20