T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Želja je jača od boli

Odlučna je: Nakon pandemije želi ići na umjetnu oplodnju, iako je u prvoj trudnoći prošla pakao

Popularna američka komičarka i glumica Amy Schumer u karanteni je odlučnija nego ikada da želi prinovu u obitelji...

Koronavirus je slavnoj komičarki i glumici Amy Schumer i njezinom suprugu Chrisu Fischeru poremetio planove jer je htjela već biti u procesu izvantjelesne oplodnje, no zbog krize u zdravstvu i stanja u SAD-u svoje je planove morala pauzirati.

"Nadam se da će se to dogoditi. Zamrznuli smo embrije i htjeli smo već krenuti s postupkom, ali sve se zakompliciralo sa Covidom-19, pa samo odlučili pričekati", rekla je glumica koja je prve trudnoće sa sad već 11-mjesečnim sinom Geneom dobila dijagnozu trudničke hiperemeze. Stručnjaci vjeruju da nastaje uslijed težeg hormonalnog poremećaja te uzrokuje velike probleme u organizmu.

Amy Schumer (/ 07.04.2020): Quarantine is like, Image: 514139739, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia
face to face / Face to Face / Profimedia

Nuspojava je povraćanje, mučnina koja ne prolazi, dehidracija, smanjen apetit, mršavljenje, pojačano mokrenje, glavobolje, kroničan umor, zbunjenost, nizak krvni tlak, ubrzan rad srca, nesvjestica, depresija i općenito konstantan osjećaj slabosti.

Naime, zbog njezine bolesti carski rez trajao je više od tri sata, a tijekom zahvata je cijelo vrijeme povraćala.

Sve je, otkrila je nedavno, ipak vrijedilo jer je dobila sina pa joj je unatoč brojnim problemima prošla godina bila najljepša u životu.

Gostujući kod Howarda Sterna na SiriusXM radiju: "Jedna od tri bebe umiru od te dijagnoze, jer majka ne može zadržati hranu koja treba djetetu. Mislim da sam tijekom trudnoće bila deset puta u bolnici. Stanje je jako slično trovanju hranom, ali traje puno dulje. No opet, kad vidiš svoje dijete, ne bi bilo strašno da se osjećaš loše i deset godina. Bilo je teško i strašno, ali izdržali smo sve", rekla je Amy koja se udala nakon kratke ljubavne veze za Chrisa Fischera.

, New York, NY - 20190519 - 
Amy Schumer and Chris Fischer out With Son Gene Attell Fischer on the Upper West Side

-PICTURED: Amy Schumer, Chris Fischer,Gene Attell Fischer
-, Image: 434575716, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Ken Katz / INSTAR Images / Profimedia
Ken Katz / INSTAR Images / Profimedia
Amy Schumer i Chris Fischer sa sinom Geneom u šetnji.


Pročitajte i:

Glumica rodila prije sedam mjeseci, sada ponovno na umjetnoj oplodnji: 'Osjećam se potpuno iscrpljeno'

Slavna mama progovorila o teškom porodu: 'Carski rez trajao je tri sata, prvih sat vremena sam povraćala'

Slavna mama ponosno na ulici pokazala ožiljak od carskog reza pet tjedana nakon porođaja

Linker
20. travanj 2024 11:52