OPROŠTAJNA PORUKA BIVŠEM

Odbrusila mu za kraj: ‘Ako me još imalo poštuješ, barem objavi slike na kojima lijepo izgledam‘

Američka manekenka Alyssa Miller i glumac Andrew Garfield prekinuli su vezu uoči dodjele nagrada Američke filmske akademije, pa je nominirani glumac na dodjelu Oscara stigao sam.

"Ako me već spominješ i tračaš u intervjuima i po društvenim mrežama, barem objavi fotografiju na kojoj lijepo izgledam. Pusa, bok AG", tako glasi oproštajna poruka 32-godišnje američke manekenke Alysse Miller bivšem.

On je šest godina stariji američki glumac Andrew Garfield s kojim je posljednji put u javnosti viđena na dodjeli strukovnih nagrada SAG (Screen Actors Guild) potkraj veljače, a na dodjelu Oscara u Los Angelesu u ožujku glumac nominiran za najbolju ulogu u filmu "Tick, Tick... Boom!" stigao je sam.

image

Andrew Garfield i Alyssa Miller u danima sreće

RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tako je potaknuo glasine o prekidu veze s Alyssom Miller s kojom je prohodao na jesen, a u međuvremenu je potvrdio da više nisu zajedno.

Čitajte i: Pomaknule su važne granice: Žene koje su promijenile našu povijest stižu u Rovinj

Čini se, nije to bila neka luda ljubav, više utjeha i način da prebrode usamljenost dok ne pronađu onu pravu i onog pravog.

U kronologiji njegovih ljubavi važno mjesto su imale kolegica Emma Stone, s kojom je u vezi s brojnim usponima i padovima proveo četiri i pol godine - neko vrijeme bili su i zaručeni, ljubio je i pjevačicu Ritu Ora, te kolegicu Shannon Woodward.

image

Na dodjeli Oscara Andrew Garfield se družio sa Zendayjom

GEORGE PIMENTEL/SHUTTERSTOCK

"Ideal romantične ljubavi u suvremenom svijetu potpuno se izokrenuo: utezi i očekivanja su preveliki što mene guši. Ne mogu bez slobode. Ako nekoga volim, to nipošto ne znači da ne mogu voljeti i druge", izjavio je glumac.

Linker
15. travanj 2024 17:07