Getty Images for Festival People
Ovo nismo očekivali

Od 'uzornog' supruga do preljubnika prve klase: William Levy suprugu je prevario s čak 80 žena

Iako je uvijek isticao da za njega postoji samo jedna žena, čini se da najseksi muškarac meksičkih sapunica krije vrlo mračnu stranu zbog koje bi malo koja žena poželjela biti u koži njegove supruge.

Meksičke tenovele nekada smo gledali samo zbog zgodnih muškaraca, a za oko je mnogima zapeo jedan posebno naočit - Kubanac William Levy. Zelene oči i neodoljiv osmijeh bili su dovoljni da nam se uvuče pod kožu.

Levy, inače odrastao u Miamiju, uvijek je govorio kako za njega postoji samo jedna žena, glumica Elizabeth Gutierrez s kojom je u braku od 2003., no čini se da je istina potpuno drugačija. Naizgled uzorni suprug i otac njihovo dvoje djece, zapravo je preljubnik prve vrste.

Varaj, varaj, varalice

Na setovima serija često je zavodio kolegice s namjerom da ih odvuče u krevet, a neke od njih su i "propjevale" o aferi. Tako je 2014. Ximena Navarrete, s kojom je snimao telenovelu "Oluja u srcu", otkrila je da su njih dvoje bili ljubavnici. Nakon što su fotografije njihova druženja završile na naslovnicama tabloida, prekinuli su tajnu vezu.

Saznavši na vrlo ružan način da ju suprug vara, Elizabeth je s djecom otišla iz njihovog zajedničkog stana. No, smogla je snage oprostiti mu i nastaviti dalje, što očito nije bila dobra ideja. William ju je tijekom sljedećih godina i dalje varao, a konačnom kraju njihovog braka presudila je afera s 28-godišnjom glumicom Bárbarom López s kojom nije skrivao kemiju na setu.

MIAMI - JULY 15:  Actor William Levy attends the Univision Premios Juventud Awards at BankUnited Center on July 15, 2010 in Miami, Florida.  (Photo by Alexander Tamargo/Getty Images)
Getty Images
Uzorni otac i suprug zapravo je vrlo zločesti dečko.

"Jedva je dočekao da je odvede u krevet. U pauzama bi joj govorio što joj sve želi raditi, a ona mu nije mogla odoljeti. Za njega je to bio samo seks, ali je zato ostao bez majke svoje djece", rekao je izvor blizak bivšim supružnicima.

No, nije bilo dovoljno što si je uništio brak i izdao osobu koju je uvijek bila uz njega, nego se prema nekim izvorima hvalio kako je bivšu suprugu prevario s čak 80 žena.

Osim ove veleizdaje, protiv njega je 2011. podignuta optužnica da je namamio maloljetnicu u svoju hotelsku sobu te je prisilio na seks. William je priznao da je spavao s njom, ali je tvrdio da mu je lagala o svojim godinama, nakon čega je optužba povučena.

Čitajte i:

Najbogatija žena na svijetu! Razvela se od mogula koji ju je varao, živi samozatajno, ali donira milijarde

Još nije preboljela gubitak muža, a za njegove avanture doznala je u autobiografskoj knjizi

Skupo platio preljub: McGregor bivšoj ženi pristao dati pola tantijema od svih filmova i zarada

Linker
11. ožujak 2024 17:23