Profimedia, Mega Agency
Savjet zlata vrijedan

Od ovog bračnog dogovora poznata glumica ne odstupa: 'Da ovo ne radimo, pretvorili bi se u cimere'

Mnogi supružnici nakon rođenja djeteta zanemaruju svoj bračni život, no ne i Amy Schumer. Nakon poroda jedva je čekala 'vratiti se u normalu', a strast u odnos vratila je poznatim receptom.

Bez obzira na to što kod kuće ima 14-mjesečnog sina Gena, glumica Amy Schumer sa suprugom Chrisom Fischerom donijela je 'strogo' pravilo kojeg se drži kako njihov bračni život ne bi trpio. Naime, dogovorili su se da imaju seksualne odnose barem jednom tjedno jer smatraju da je čudno ne seksati se redovito sa supružnikom.

, New York, NY - 20190519 - 
Amy Schumer and Chris Fischer out With Son Gene Attell Fischer on the Upper West Side

-PICTURED: Amy Schumer, Chris Fischer,Gene Attell Fischer
-, Image: 434575716, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Ken Katz / INSTAR Images / Profimedia
Ken Katz / INSTAR Images / Profimedia
Amy Schumer i Chris Fischer sa sinom Geneom u šetnji.

"Stvarno se držimo toga. Ustrajemo jer da to ne radimo, bili bismo poput cimera koji samo žive skupa i dijele kućanske poslove. Seks planiramo i to na sljedeći način: 'Hajmo se seksati sutra, u utorak. To će biti dobar dan'. I nakon toga uvijek jedva čekamo sljedeći put", iskrena je bila Schumer.

Naravno, Schumer je morala svoj seksualni život staviti na čekanje nakon što je rodila sina Gena. Doktori su joj savjetovali da se suzdržava od seksa šest tjedana.

"Očekivala sam da će biti čak i više jer sam dolje 'pukla'. Tako da sam strpljivo čekala i dočekala", dodala je glumica.

Težak porod

Nedavno je otkrila da su ona i suprug pokušavali začeti drugo dijete putem umjetne oplodnje, ali su sve morali odgoditi zbog pandemije koronavirusa. Njezina prva trudnoća bila je dosta teška jer je sina donijela putem carskog reza, a na Instagramu je objavila i fotografiju svog otečenog, bolnog trbuha s ogromnim ožiljkom nastalim uslijed operacije.

Bolovala je od trudničke hiperemeze, stanja koje dovodi do jakih mučnina. Bila je prikovana uz krevet, više puta je hitno hospitalizirana, potpuno dehidrirana. Budući da joj je ranije dijagnosticirana endometrioza, Amy je imala teži carski rez nego što bi to imala zdrava žena.

Čitajte i:

Odlučna je: Nakon pandemije želi ići na umjetnu oplodnju, iako je u prvoj trudnoći prošla pakao

Glumica rodila prije sedam mjeseci, sada ponovno na umjetnoj oplodnji: 'Osjećam se potpuno iscrpljeno'

Slavna mama progovorila o teškom porodu: 'Carski rez trajao je tri sata, prvih sat vremena sam povraćala'

Slavna mama ponosno na ulici pokazala ožiljak od carskog reza pet tjedana nakon porođaja

Linker
18. travanj 2024 19:27