Nina Badrić
 Matea Smolčić Senčar
Prvi put u Areni

Očekujemo spektakl! Nina priprema bajku punu ljubavi za svoj veliki koncert uoči Dana žena

Pjevačka diva pustila je ekipu Gloria magazina na probu gdje se s plesačima priprema za svoj dvosatni koncert u Zagrebačkoj Areni, a u znak zahvale obožavateljima, objavila je i novi singl.

Pod koreografskom i redateljskom palicom Larise Lipovac, s 18 plesača i ostalim glazbenicima uključenima u pripreme, zadnjih mjesec dana svakodnevno vježbam za dvosatni nastup koji sam zamislila kao bajku punu ljubavi - kazala je pjevačica Nina Badrić (47) za Gloria magazin koja će prvi put u tridesetogodišnjoj karijeri - uoči Dana žena - održati koncert u zagrebačkoj Areni.

Bit će podijeljen u tri dijela, imat će interaktivne koreografije u kombinaciji animacije i plesa, a uz goste iznenađenja Nini će se na pozornici 7. ožujka pridružiti Emilija Kokić s kojom će otpjevati duet iz 90-ih ‘Ja sam vlak’. Kostime za nju i plesače kreirao je riječki dizajner Juraj Zigman s kojim je Nini uvijek bilo posebno zadovoljstvo surađivati.

zagreb, 010205
nina badric uci plesne korake, liber dance
foto biljana gaurina
-stu-
Biljana Gaurina Blivajs / Hanza media / CROPIX
Nina priprema interaktivne koreografije animacije i plesa

- Prije koncerta nemam neke posebne rituale, volim biti sama, ne govoriti i ne družiti se. Treba mi moj prostor i vrijeme da se koncentriram na sve ono što želim dati publici. Moja garderoba je uvijek puna mlake vode, tableta kalcija, badema i voća. Prolazim u glavi 200 puta koncert od početka do kraja i pomno razmišljam o odabiru pjesama - otkrila je glazbenica čija će najveća podrška u publici biti majka te prijatelji iz osnovne škole - ekipa koja inače nema običaj pratiti je na koncertima.

Nina je u znak zahvale publici i slušateljima odlučila dati naljepši poklon - pjesmu.

"Ovo je pjesma koju bi šteta bilo držati u ladici i čuvati je za neke druge prilike. Dok se pjesma 'Da biram' završavala ovih dana, poželjela sam da ona bude poklon i zahvala mojoj publici koja me prati i nosi sve ove godine moje karijere. Odlučili smo je pustiti u eter bez neke posebne pompe, video spota ili najave. Promislila sam, zašto bi se nešto posebno planiralo, tempiralo, najavljivalo…

Pjesma nam je svima u studiju zazvučala jako lijepo, baš smo radosni odslušali zadnji ton i odlučili - ajmo ju pustiti u eter pa nek živi. Možda nekada previše planiramo pa izgubimo ljepotu trenutka koju često imamo i doživljavamo kada napravimo dobru pjesmu. Pa evo nešto lijepo od mene za moju publiku neka u ovim danima bude na radost mojoj publici, kao što je i meni" - rekla je Nina.

Tekst potpisuje Ante Pecotić, glazbu Ante Pecotić i Nina Badrić, a prelijepi aranžman potpisuju Bojan Šalamon Shalla i Predrag Martinjak.

Pročitajte i:

Linker
09. travanj 2024 08:00