Iskreno je pogođena

Obožavatelji zabrinuti nakon što je Julia Fox obrisala sve fotografije Kanye Westa: ‘Je li već gotovo?‘

Pjevačeva novopečena djevojka šokirala je javnost postupcima na društvenim mrežama, a onda objasnila što se događa između njih i zbog čega je uznemirena.

Djevojka poznatog pjevača Kanye Westa (44), model i glumica Julia Fox (32) prije nekoliko je dana obrisala niz fotografija sa svog Instagram profila, a zanimljivo je kako se na svakoj obrisanoj fotografiji nalazio i Kanye West. Svijet su odmah preplavila šuškanja o njihovom prekidu, posebice zbog toga što je Fox otpratila brojne profile fanova koji su često objavljivali fotografije na kojima se nalazi sa svojim novim partnerom.

Mnogi obožavatelji su se rastužili zbog potencijalnog prekida veze, no Fox je u jednoj snimci objasnila da je jednostavno uređivala svoj profil i vidjela negativne komentare u kojima je pratitelji optužuju kako objavljuje isključivo slike na kojima je ona dobro ispala, što ju je uznemirilo i natjeralo da se isključi.

image

Julia Fox prije nekoliko je dana obrisala niz fotografija sa svog Instagram profila, a zanimljivo je kako se na svakoj obrisanoj fotografiji nalazio i Kanye West.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kylie Jenner dobila drugo dijete s poznatim reperom! Sretnom viješću pohvalila se tek tjedan dana nakon poroda

"Ljudi, opustite se, prestala sam pratiti račune obožavatelja jer sam bila umorna od sebe. Odjednom Instagram više nije bio zabavno mjesto", priznala je Fox.

Iako je odnos Kanyea Westa i Julie Fox očigledno stabilan (ako je vjerovati njezinim riječima), isto se ne može reći za Yea i njegovu bivšu suprugu Kim Kardashian (42). Glazbenik je odlučio javno iznijeti svoje pritužbe zbog toga što njihova kćer North West (8) ima račun na TikToku, umjesto da tu informaciju prešuti, kako je htjela njegova bivša supruga Kim.

image

S bivšom suprugom Kim Yea trenutno vodi "javni rat"

MEHDI TAAMALLAH/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Teške riječi i insinuacije! Misle li Kim i Ye uopće na dobrobit svoje djece?

Linker
25. travanj 2024 12:05