RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Što skriva široka majica?

Obožavatelji se pitaju: Skriva li Lady Gaga trudnoću ili je u karanteni 'natukla' par kilograma?

Fina večera u rukama ležerno odjevene Lady Gage nije se ni ohladila, a već su svjetski mediji prenijeli njezine najnovije fotografije, pitavši se čeka li glazbenica dijete s novim dečkom.

Svjetski mediji bruje o navodnoj trudnoći Lady Gage nakon što su objavljene njezine nove fotografije. Naime, paparazzi su pjevačicu uhvatili ispred restorana u kojem je bila kako bi preuzela narudžbu za večeru koju je podijelila s dečkom Michaelom Polanskim. Zajedno su se našli pred restoranom, a potom se zaputili kući kako bi u miru i intimi uživali u obroku.

A, nakon prizora Lady Gage kako šeće prema automobilu, mnogi su se zapitali uživa li pjevačica u blagovanju malo više nego što bi trebala. Ili je u pitanju trudnoća koju Gaga još uvijek ne želi podijeliti sa svijetom? Ne zna se, no jasno je da se ispod široke majice nadzire trbuščić.

*EXCLUSIVE* Malibu, CA  - Lady Gaga seen leaving a restaurant this early evening with her boyfriend Michael Polansky and taking home what appears to be their dinner for the evening.  Gaga wore little shorts underneath an oversized crewneck sweatshirt.

BACKGRID USA 27 JUNE 2020,Image: 536607318, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Lady Gaga ne opterećuje se kilogramima te u potpunosti uživa u finoj hrani.

Poznato je da se pjevačica ne zamara kilogramima viška, dobro se nosi s varijacijama u težini pa ponosno pokazuje tijelo u svakom izdanju.

Ne bi začudilo da je tijekom karantene Gaga jednostavno uživala u hrani, ali i manjku aktivnosti. Bila bi tek samo jedna od milijuna ljudi koje je 'novo normalno' natjeralo da više vremena provode živeći sjedilački.

Da podsjetimo, Lady Gaga i poduzetnik Michael Polansky vezu su objavili u veljači ove godine. Otad uživaju u ljubavnoj idili - bez brige o glasinama koje ih prate.

Čitajte i:

Lady Gaga je u karanteni i tamo je u sedmom nebu: 'Kako je divno vidjeti iskrenu ljubav'

Fotke sve govore: Popravljala mu je frizuricu, sjedila mu u krilu, mazila ga... i nema sumnje da je zaljubljena

Ništa od ljubavi s Bradleyjem Cooperom: Lady Gaga uhvaćena je kako ljubi drugog muškarca

Linker
18. travanj 2024 03:28