Profimedia, Backgrid USA
podijelili mišljenja

Obožavatelji nisu sretni: Slavnoj Talijanki zamjeraju 'nespretnu' haljinu, a mlađahnog dečka prozvali 'neurednim'

Jedna od najljepših žena na svijetu ljubav je pronašla u 18 godina mlađem francuskom umjetniku kojeg posljednje vrijeme ponosno pokazuje na svim svečanostima. Zajedno su prisustvovali Filmskom festivalu u Cannesu, a sada su pažnju ukrali i na tradicionalnoj humanitarnoj večeri održanoj u Madridu.

Monica Bellucci (54) i Nicolas Lefebvre (36) pozirali su na crvenom tepihu, a iz fotografija se vidi da između njih frcaju ljubavne iskre. Razlika u godinama ne stvara im probleme i čini se kao da je uz mladog umjetnika glumica procvjetala.

Neki smatraju da su divan par, a neki obožavatelji s druge strane Nicolasu zamjeraju njegovu bradu i dugu kosu te komentiraju da je previše 'neuredan' za jednu od najljepših žena na svijetu. Iako je uskočio u elegantno, klasično crno odijelo, duga kosa za neke je bila neuredan look za ovakvu priliku. Glumica talijanskih korijena odabrala je haljinu modne kuće čije je zaštitno lice, Dolce&Gabbanu.

Madrid, SPAIN  - Elle gala dinner for CRIS Foundation against Cancer at Intercontinental Hotel in Madrid, Spain on the 30th of May of 2019

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 440162451, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN SPAIN, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Iako rijetko griješi kada je stil u pitanju, neobična maksi haljina ukrašena volanom spaja različite uzorke te nije u tolikoj mjeri laskala figuri glumice. Nosila ju je uz visoke potpetice i crnu clutch torbicu i svakako ostavila dojam pozirajući ispred okupljenih fotografa.

Madrid, SPAIN  - Caroline Corinth and other stars attend the Elle gala dinner for CRIS Foundation against Cancer at Intercontinental Hotel in Madrid, Spain.

BACKGRID USA 30 MAY 2019, Image: 440190127, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN SPAIN, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Otkako se razvela od glumca Vincenta Cassela 2013. godine, Bellucci nije šest godina bila viđena u društvu drugog muškarca, sve dok nije upoznala šarmantnog Francuza. U 36-godišnjaka se zaljubila još 2017. godine, no prvi puta su zajedno izašli u javnost tek ove godine, na Chanelovoj reviji početkom ožujka. Tijekom 14-godišnjeg braka s Casselom, Bellucci je dobila dvoje djece, kćeri Devu (14), koja je krenula stopama manekenke i Leonie (8).

Linker
19. travanj 2024 09:00