Svadba godine

Oboje priznali da ih je strah: Brooklyn i Nicola sve nervozniji uoči velikog dana

Imanje njezina oca je savršeno za svadbenu ceremoniju. Uz raskošnu vilu s 27 spavaćih soba ima bazen, prostrane vrtove i slikovit pogled na more.

Zlatni par svjetskog jet seta - Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - ovog će vikenda uploviti u bračnu luku, a vjenčanje je zakazano u Palm Beachu. Raskošan događaj sina slavnog nogometaša Davida Beckhama i bivše Spajsice i dizajnerice Victorije te bogate nasljednice američkog biznismena, neće biti jeftin. Naime, na vjenčanje će potrošiti vrtoglavih tri milijuna funti (oko devet milijuna kuna).

Uoči velikog dana pristali su otkriti sve tajne u kvizu britanskog Voguea. U videu koji je slavna publikacija objavila na svojim stranicama britanski amaterski kuhar i njegova zaručnica iz Amerike otkrivaju sve o planovima za medeni mjesec, priznaju koliko su nervozni uoči vjenčanja, a otkrili su i pokoju (malčice sramotnu) obiteljsku tajnu.


Par je otkrio planove za vjenčanje u zabavnoj igri, tako što su odgovarali na pitanja u kojima su pokušali pogoditi što će njihova druga polovica napisati kao odgovor.

Čitajte i: Neugodna iznenađenja: Cure detalji iščekivanog vjenčanja Brooklyna Beckhama

Ipak imaju malu tremu

Raskošno vjenčanje održat će se u luksuznom domu Nicoline obitelji na Floridi, a par je priznao da su malo nervozni kako se bliži veliki dan, ali boje se različitih stvari koje će se dogoditi na njihovom vjenčanju punom poznatih osoba.

Nakon što je Nicola napisala da misli kako će se Brooklyn najviše bojati prvog plesa, on joj je odgovorio. "Odličan sam u plesanju, ne brinem se oko toga". Ipak, mladoženju je najviše strah svog govora na svadbi.

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz vjenčat će se u njenom obiteljskom domu.

FERRARI/PROFIMEDIA

"Ja sam prestrašena oko prvog plesa, ne znam plesati", priznala je Nicola, da bi je njen budući suprug pokušao utješiti riječima: "Ja ću to razvaliti".

Par je zatim otkrio da Brooklyn zna biti ljubomoran. Kada su mladenku pitali kada je posljednji put to bio, ona je odmah napisala - jučer. Da bi Brooklyn kazao da je to bilo prije sat vremena. "Tako je kako je, ako si ljubomoran, znači da je voliš", objasnio je mladi Beckham svoje viđenje ljubavi.

Linker
20. travanj 2024 02:13