Profimedia, Eyevine
dva dana nakon vjenčanja

Objavljeni službeni portreti s kraljevskog vjenčanja: Princ George i princeza Charlotte spremno poziraju

Dva dana nakon vjenčanja, princ Harry i Meghan Markle, odnosno vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, objavili su prve službene portrete snimljene na njima jedan od najvažnijih dana u životu.

Za portrete s kraljevskog vjenčanja bio je zadužen Alex Lubomriski, isti fotograf koji je snimio i njihove zaručničke portrete u Frogmore House prošlog rposinca.

- Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa bi željeli zahvaliti svima koji su sudjelovali u proslavi njihovog vjenčanja - stoji uz objavljenu fotografiju objavljenu na službenim stranicama Kensingtonske palače.

Alex Lubomriski

Uz fotografiju na kojoj poziraju samo njih dvoje, Palača je objavila i obiteljsku portret snimljen u dvorcu Windsor nakon što je par završio s pozdravljanjem okupljenih nakon vjenčanja u crkvi. Na obiteljskoj fotografiji našli su se vojvotkinja Camila i princ Charles, upravo vjenčani par, majka mladenke Doria Ragland te Harryjev brat princ William sa svojom obitelji, a neizostavna je bila i baka - kraljica Elizabeta II. sa suprugom princom Philipom. Uz obitelj, na fotografiji su i ostale djeveruše i paževi koji su uveličali njihovo vjenčanje.

Alex Lubomriski

Ipak, mnogima je najslađa posljednja - treća fotografija na kojoj princ Harry i Meghan Markle poziraju samo sa svojim malim djeverušama i paževima, među kojima su bili i princ George i princeza Charlotte, dok su najviše pozornosti na vjenčanju dobili blizanci Meghanine najbolje prijateljice. Brian i John bili su zaduženi za nošenje vela, a njihovi oduševljeni izrazi lica preplavili su društvene mreže u kratkom roku.

Alex Lubomriski

Linker
20. travanj 2024 16:10