dečki kao dečki

Objavio fotografiju iz mlađih dana: Na komentar Enisa Bešlagića Šprajc se posebno raznježio

Urednik i voditelj RTL Direkta ovih dana je bio posebno nostalgičan. Objavio je fotografiju od prije 15 godina kad smo ga na malim ekranima kao voditelja informative gledali u sasvim drugo vrijeme...

"Znam, ni ja se ne prepoznajem. Btw prst ne pokazuje: 'Gledajte kako imam lijepi i skupi sat', nego upućuje na vrijeme, 19.30 sati. Jer u to doba, dok su dinosauri još hodali zemljom, a ja bio mlad i lijep, Dnevnik je počinjao u 'pol osam'.", napisao je Zoran Šprajc kraj fotografije na Instagramu koja je snimljena prije 15 godina dok je još vladao Prisavljem, a u opis je stavio i #lijepkaogrijeh i #mladostradost.



image
Zoran Šprajc, televizijski novinar i urednik RTL-ove emisije RTL direkt prije je vodio Dnevnik HRT-a...
DARKO TOMAS/CROPIX CROPIX

Najzanimljiviji komentar je bio onaj njegovog kolege s RTL televizije, glumca Enisa Bešlagića kada mu je napisao: "Sada si, brate, bolji, vjeruj starom muškom instinktu. Zorana je to baš zabavilo, pa mu je odgovorio: "Kad to dečko dečku kaže, onda znaš da ne laže", rekao je Zoran i stavio emoji srca.

Podsjetimo, u studenom prošle godine, Zoran je šest godina nakon prvog imao još jedan infarkt. Nedavno se Zoran pohvalio da je uspio nakon usvajanja nekih zdravih navika odjenuti svoju staru traper jaknu.

"Potegao sam do Broda samo da probam još jednom obući svoju traper jaknu koju sam zadnji put nosio i ondje ostavio prije 7 godina. I uspio sam, čak mi i dobro stoji.", dodao je omiljeni voditelj koji se pohvalio gubitkom kilograma.

"Zdravstvena i korporativna pravila kažu da prije povratka na posao u ovim uvjetima moram završiti svoju kardioterapiju, tako da pas i ja do daljnjeg nastavljamo dosadašnjim ritmom, šuma-livada-instagram. Iz tog triptiha izdvajam ovu fotografiju koja je trebala biti baš plavo-zeleno prekrasna, ali pažljivom oku neće promaknuti kako je Bela u pozadini reagirala na tu ideju.", objavio je Zoran dok se oporavljao.

Linker
23. travanj 2024 11:14