Je li došao taj trenutak?

Objavili intrigantni video: Hoće li glazbeni dvojac Nipplepeople napokon otkriti tko su!?

Tajanstveni duo glazbenika koji je javnosti još uvijek nepoznat jer kriju svoj identitet, na svojim je društvenim mrežama objavio kratak video koji je privukao pažnju njihovih obožavatelja.

Kada su na svojem Facebook profilu objavili zanimljivi video kojim pozivaju na, kako su napisali - otkrivanje - obožavatelji popularnog domaćeg pop dvojca Nipplepeople ponadali su se kako bi napokon, nakon više od deset godina, mogli doznati tko su ovi talentirani ljudi.

"Radoznali ste? Želite otkriti što se krije iza ovog videa? Maske samo što nisu pale. Otkrivanje, a ne mit." napisali su u objavi, koja je izazvala veliku pažnju njihovih obožavatelja.

image
Hoće li maske napokon pasti?
PRESS

U kratkoj snimci koju su objavili na svojim društvenim mrežama, ženska članica benda daje naslutiti da će otkriti svoj identitet.

Kako će otkrivanje identiteta benda prihvatiti njihovi fanovi - tek ćemo vidjeti.

Podsjetimo, u glazbenoj karijeri dužoj od 10 godina, Nipplepeople niti u jednom trenutku nisu otkrili svoj identitet. Neobične umjetničke maske i mističnost zaštitni su znak ovog benda od njihovog početka. Njihov remake hita Zdenke Kovačiček - Frka ima više od 10 milijuna pregleda na YouTubeu.

Linker
23. travanj 2024 14:54