Instagram / Zsa Zsa
Hrabra i inspirativna

Objavila fotografije koje se mnogi ne bi usudili: 'Nije novost da imam problem, ovo stavljam zbog vas'

Lažni svijet Instagrama dozlogrdio je Jeleni Žnidarić. Glazbenica je odlučila svojim primjerom pomoći mnogima koji se bore s nerealnom slikom o sebi.

Glazbenica Jelena Žnidarić, umjetničkog imena Zsa Zsa, na svom je profilu ponovno progovorila o ozbiljnom problemu kojeg ima s kožom lica i aknama, a sve kako bi pomogla svima onima koji se nose s istim problemom. 26-godišnja pjevačica objavila je podulji status o problemu s kojim se mogu poistovjetiti brojne djevojke.

Sve znate, sve sam vam već rekla, još prije mjesec i pol na storijima.

"Nije novost da imam problem s kožom lica. Ovo stavljam zbog vas, ali i zbog sebe, kao što sam obećala još onda. U međuvremenu su se javili još neki pokreti za razbijanje ove fejk Instagram slike i prihvaćanja samog sebe. I neizmjerno mi je drago ako sam motivirala neke od njih na iskorak", napisala je Jelena i dodala da ne planira šutjeti, koliko god joj teško bilo.

Jelena najavila novi početak!

Pomoći bilo kome, koliko god se može - da se osjeća ugodnije u svojoj koži - glavni je cilj ove mlade djevojke. "Ovo je tek početak. Pričat ću vam detaljnije o svemu u sljedećem videu. A sad, evo ovaj, za mene - novi početak! Neću čekati da 2020. prođe", zaključila je Zsa Zsa na Instagramu. Zbog svoje odluke i hrabrog poteza, pjevačica je dobila stotine komentara podrške.

Čitajte i:

Pjevačica je na špicu došla u outfitu koji nije ostao neprimijećen

Jelena Žnidarić Zsa Zsa: 'Fake News mi je pomogao u karijeri'

Na špici nikad nije dosadno: Zaljubljeni Burnać ima novi imidž, ali nije bio jedini u koga se gledalo

Linker
14. travanj 2024 14:30