Elon Musk i Grimes
 NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Ljubavni život milijardera!

Objava koja je šokirala svijet: Nakon dva braka i petero djece, Elon Musk s pjevačicom čeka dijete

Elon Musk postat će otac šesti put, a vijesti je objavila njegova djevojka Grimes i to na prilično šokantan način.

Djevojka Elona Muska (48) objavila je da čeka svoje prvo dijete. Na Instagramu je objavila fotografiju trudničkog trbuha na koji je u Photoshopu "dodala" sliku fetusa, a u komentarima na čestitke potvrdila je sretne vijesti. Indie pjevačice Grimes (31) s Muskom je nešto manje od dvije godine, a bit će to šesto dijete milijardera i inovatora.

Da su Musk i Grimes zajedno postalo je jasno nakon što su se u svibnju 2018. zajedno pojavili na crvenom tepihu Met Gale. Par se upoznao putem Twittera, i to tako što se Musk našalio na račun umjetne inteligencije, a na tu šalu Grimes je reagirala tako što mu je svoj komentar poslala u inbox. Zajedno su se pojavili i ove godine na božićnom tulumu obitelji Kardashian.

Pjevačica je nedavno izjavila da su djeca za nju noćna mora, odnosno da je tako pomislila nakon što je čuvala klince svojih prijatelja. Čini se da joj se mišljenje otad promijenilo ili se možda nada da će njeno dijete biti nešto drugačije.

Inače, Musk je već otac petorice sinova koje je dobio u braku sa svojom prvom suprugom, spisateljicom Justine Wilson. Par je u braku proveo osam godina, a razveli su se 2008. Elon i Justine najprije su dobili blizance Griffina i Xaviera, a potom trojke - Kaija, Saxona i Damiana. Nakon prvog razvoda, Musk se odlučio na drugi brak - 2010. se vjenčao s Talulah Riley. Razveli su se, a kasnije ponovno vjenčali 2013. godine te se definitivno razišli 2016.

Da podsjetimo, prije nego što je ušao u vezu s kanadskom pjevačicom, Musk je ljubio glumicu Amber Heard, bivšu suprugu glumca Johnnyja Deppa. Proveli su zajedno otprilike godinu dana, a turbulentna ljubav definitivno je završila 2018. Hoće li se zbog neobične Grimes odlučiti i na treći brak - ostaje nam vidjeti, no jedno je sigurno - Musk nikada ne prestaje iznenađivati.

Elon Musk, Grimes
The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit celebrating the opening of Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination, Arrivals, New York, USA - 07 May 2018, Image: 370887443, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Stephen Lovekin/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia
Stephen Lovekin/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia
Elon Musk i Grimes

Linker
18. travanj 2024 19:25