Jennifer Aniston
 Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Grozna priča

Obiteljska tragedija Jennifer Aniston: S majkom je bila u svađi do njezine smrti, otkrila i zašto

Nancy Dow napisala je 1999. godine knjigu u kojoj je otkrila sve o problemima u odnosu s kćeri Jennifer Aniston. Glumica joj je to zamjerila toliko da s njom nije razgovarala više od 15 godina.

Glumica Jennifer Aniston ne priča često o svom privatnom životu, a posebno kada je u pitanju obiteljska prošlost koja se tiče njezine pokojne majke Nancy Dow. Donedavno je u tajnosti bila informacija da je glumica s majkom bila posvađana više od 15 godina. Tek je nedavno Jennifer otkrila što se događalo u problematičnom odnosu majke i kćeri.

Sve je počelo još 1999. godine i to nakon što je Nancy napisala knjigu u kojoj je otkrila sve tajne njihovog nestabilnog odnosa. Pokrenula je tako razdor koji je trajao 15 godina tijekom kojih Jennifer i Nancy nisu progovorile ni riječi. Potez njezine majke Jennifer je toliko povrijedio da je glumica nije niti pozvala na svoju svadbu s Bradom Pittom 2000. godine.

*EXCLUSIVE* Beverly Hills, CA - Jennifer Aniston is seen out since attending the funeral of mother, Nancy Dow. The actress tries to keep a low profile as she darts to and from rooms during a check up at a medical clinic. Reports say that the actress attended the funeral of her late mother in Dow's apartment with husband Justin Theroux and father John Aniston by her side. She stated that her and her mother had reconciled and were on good terms before her passing after a battle of many illnesses. Sources online claim that the funeral itself was different than the norm, as it took place inside the apartment which she lived in and was casual and informal.        June 5, 2016, Image: 289099767, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: W Blanco / Backgrid USA / Profimedia
W Blanco / Backgrid USA / Profimedia
Jennifer Aniston išla je na sprovod svoje majke Nancy Dow iako su bile u narušenim odnosima

Sjećam se svih tih čudnih frazi iz djetinjstva.

Iako je knjiga bila kap koja je prelila čašu, odnos majke i kćeri na klimavim je nogama bio od ranog djetinjstva slavne glumice. Aniston je imala teško djetinjstvo, većinski zbog ponašanja svoje majke koja je bila tužna i iscrpljena zbog propalog braka s Jenniferinim ocem. "Bila je od onih žena koje govore da se bolje brinem o sebi, da se malo našminkam...", otkrila je svojedobno Aniston.

Biti samohrana majka tijekom osamdesetih, sigurna sam da je bilo prilično teško.

Dugo je trebalo glumici da se od svega oporavi i shvati kako joj je majka htjela samo dobro. "Govorila je to jer me voljela. Nije se trudila da bude loša i nije znala koliko će me povrijediti, koliko ću novca potrošiti da poništim posljedice njenog ponašanja. Učinila je to jer je i sama tako odrasla. Mislim da se držala kako zna i da je radila onako kako joj najbolje ide, borila se financijski i pokušavala nastaviti bez muža koji više nije bio tu", zaključila je Aniston. S majkom je razmirice izgladila tek 2016. godine, neposredno pred smrt Nancy Dow.

LOS ANGELES, CALIFORNIA
October 13th 2011.
Contact US 323 687 8025
Pictures by Coleman-Rayner
EXCLUSIVE: Brave Nancy Dow makes her first public outing after she was hospitalized with a stroke over a month ago. The 75-year-old mother of Jennifer Aniston - who was accompanied by a nurse - looked pale and unsteady as she hobbled along with a walking stick. Pics by Matt Symons/Coleman-Rayner. Not for use prior to agreed fee.
Tel US 001 320 4744343
by: Matthew Symons/Coleman-Rayner
For further information:
Tel US: (001) 323 434 5734 Cell
Tel US: (001) 310 474 4343 Office
www.coleman-rayner.com, Image: 105179466, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Matthew Symons/Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia
Matthew Symons/Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia
Nancy Dow napisala je knjigu o odnosu sa slavnom kćerkom, a Jennifer joj to nikada nije oprostila. Posljednje godine života provela je bolesna i usamljena

Čitajte i:

Zaboravljeni detalji: Kad je Jen Aniston odlučila imati dijete s Bradom, već je bilo prekasno

Sladak miris uspjeha: Slavna 'prijateljica' ne skida osmijeh s lica

Jennifer Aniston u mini bikiniju u Italiji: Nitko ne bi ni pomislio da je u 50. godini

Jennifer Aniston nosi komad koji će vas prevariti na prvi pogled

Linker
15. travanj 2024 05:50