Zabava za sve

Obiteljska idila s najslađim ‘penjačem‘: Lucija Lugomer zavapila na podu i nasmijala pratitelje

Mlada mama opisala je kako izgleda običan dan uz dijete koje tek uči hodati. U njihovom slučaju ima mnogo smijeha i zabave.

Naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer uživa u prvoj godini majčinstva, a iskustvo koje joj je oplemenilo život i potpuno promijenilo svakodnevicu inspiriralo ju je da svojim pratiteljima napiše i mali igrokaz. Uz samo jednu fotografiju, duhovita Lucija iz tri je pozicije opisala situaciju.

"Tko sam ja? - Ja sam mama. Za što ja služim? - Za pentranje", započela je.

Na fotografiji se vidi kako Lucija leži potrbuške na tepihu dnevnog boravka. Odjevena u ležernom-sportskom izdanju, tajicama i majici na kratke rukave, kako bi imala slobodu za igranje sa svojim sinčićem.

"Tko sam ja? - Ja sam Leon. Što ja radim? - Uhvaćen sam u djelu", nastavila je Lugomer u šaljivom tonu koji savršeno opisuje pogled malog 'uhvaćenog' penjača.

"Tko sam ja? - Ja sam tata. Čemu ja služim? - Da se svemu tome smijem", opisala je veselu obiteljsku atmosferu do kraja Lucija.

Najljepši poklon za Valentinovo

Na kraju je dodala pitanje: "Tko me razumije?" Brojne pratiteljice, majke potvrdile su da i one imaju slične uloge u mladim obiteljima, glume - konje, stolice, stepenice i slično.

Prvi sin manekenke i supruga Danijela stigao je u veljači, baš kao savršen poklon za Valentinovo - kako je manekenka i napisala u objavi na Instagramu. I u rađaonici, a i na igranju uz Luciju i Leona tu je uvijek i tata Danijel.

Vijest o rođenju sina Lucija je podijelila s pratiteljima, rano ujutro 15. veljače, uz sliku tek proširene mlade obitelji snimljene u rodilištu.

''Možete nas zvati mama i tata! A lijepo sam ga pitala što želi za Valentinovo...evo najvećeg poklona na svijetu. Mi smo super, porod je bio fenomenalno iskustvo baš kao i cijela trudnoća, a ništa od toga ne bi bilo tako da nije osoblja Vinogradske bolnice kojima smo od sveg srca zahvalni!!!! Wow! Leone, 'ajmo zajedno mijenjati svijet".

Linker
20. travanj 2024 11:10