Marijana Mikulić
 Boris Kovačev / Hanza Media
Ljeto nije gotovo

Obiteljska idila Marijane Mikulić, nakon mora posjetili Hercegovinu: 'Upoznajemo mamin kraj'

Majka trojice sinova i glumica obožava provoditi vrijeme s obitelji, a što rade posljednjih dana u njezinoj Hercegovini pokazala je na Instagramu, gdje je otkrila i neke tajne dobre zimnice.

Glumica, majka, kraljica kako sama sebe naziva u oznakama na Instagramu, naša Marijana Mikulić, i njezina dinamična obitelj imali su bogato i ispunjeno ljeto. Nakon ljetovanja na Korčuli Marijana i obitelj otišli su u njezinu rodnu Hercegovinu.

"Obiteljske razglednice. Upoznajemo mamin kraj", napisala je kratko Marijana uz fotografije snimljenu u Eko selu u Međugorju, koje zorno prikazuju kako je to kada pokušaš uslikati trojicu živahnih dječaka.

Marijana je u braku s Josipom Mikulićem dobila tri sina - Ivana, Andriju i najmlađeg Jakova kojeg je rodila u listopadu 2018. i često zabavlja svoje pratitelje svakodnevnim dogodovštinama, kojih u podizanju trojice dječaka rijetko kada nedostaje.

Uživanje s obitelji

Osim što su obiteljski izašli, vrijedna glumica pokazala je čime se bavi u obiteljskoj kući - nije joj strano zasukati rukave i pomoći u berbi i pripremi povrća za zimnicu. Tako je objasnila na koji način se spremaju mahune.

"Priroda i društvo. Mahune rastu na malim stabljikama, kao mini grmići, koji se, kad su mahune zrele, čupaju iz zemlje. Zatim se mahune beru, čiste, peru, režu, blanširaju. I tek tada idu u zamrzivač! Voila!", napisala je Marijana.

Posljednju sliku podijelila je uz lijepu želju svima, na njoj se vidi kako ide prema malenoj kamenoj kapelici dok u rukama nosi najmlađeg sina.

"Svima želim mir u ovo blago jutro Mir u duši i srcu, mir u glavi, mir sa sobom i mir s drugima", napisala je.

Pročitajte i:

Uživanje može krenuti: Počelo je burno, ali ništa neće omesti glumicu da se potpuno opusti s obitelji

Domaća glumica u vapaju: 'Dijete mi je završilo u bolnici, beba ne želi zaspati, profil su mi hakirali'

Marijana Mikulić u problemu: 'Djeca su mi tamo, a i mi smo planirali na godišnji, u blagom sam šoku'

Linker
25. travanj 2024 04:12