veseli trio

Obiteljska idila: Mala Vivien najslađa je curica na špici

Dizajnerica i poduzetnik slobodne trenutke provode u društvu male svoje male princeze koja će krajem godine proslaviti drugi rođendan.

Bivša manekenka, a danas modna dizajnerica, Kristina Bradač iskoristila je sunčani dan za izlazak s kćerkicom Vivien, i partnerom Mirom Radićem, a preslatka djevojčica nije skidala pogled sa šarenih balona kojima se 'naoružala' njezina mama. Mezimica obitelji izgledala je neodoljivo u bež tajicama s točkicama, bijelim tenisicama i mint kaputiću s kapuljačom i našivenim ušima. Smeđu kosicu mama i tata podigli su joj u ljupku palmicu na vrh glave, pričvršćenu ružičastom vrpcom.

Spica / Zagreb 15.06.2018. / foto: Davor Matota / Kristina Bradac i decko Miro Radic i kcer Vivien

Spica / Zagreb 15.06.2018. / foto: Davor Matota / Kristina Bradac i decko Miro Radic i kcer Vivien
Davor Matota

Djevojčica Vivien neodoljivo nalikuje majci, a baš poput nje je i pravi borac. Naime, put do roditeljstva ovog para bio je težak i bolan. Prvu kći Sofie izgubila je u šestom mjesecu trudnoće, a malena Vivien rodila se kao Palčica i hrabro izborila za sebe. Rođena je u 30. tjednu trudnoće, a zatim je još devet tjedana provela na Rebru u Zagrebu na maloj intenzivnoj. Kući je stigla uoči Božića – kao najveći dar svojim presretnim roditeljima.

Marko Lukunić/Pixell
Kristina sa svojom Vivien na otvorenju igraonice Napuhanko

Linker
17. travanj 2024 16:45