Napokon zajedno

Obitelj našeg nagrađenog olimpijca je napokon na okupu: Tatine male ribice sjajnije od olimpijske medalje

Splićanin Tonči Stipanović karijeru je izgradio u klubu Mornar, a u njoj je osim dva olimpijska srebra, osvojio i svjetsko srebro i broncu, dok je na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine bio četvrti.

Za sjajan uspjeh na Olimpijskim igrama u Tokiju, na kojem se drugi put u karijeri okitio srebrnom medaljom, splitski jedriličar Tonči Stipanović (35) nagradio se obiteljskim odmorom. Sa suprugom SANDROM (32), pravnicom, i njihovim mališanima Tinom i Sarom ljetuje u dalmatinskom mjestu Vinišće.

Čitajte i: Sjajan Tonči: Ovo mu je druga olimpijska medalja, a u Splitu ga čekaju supruga i njihova dva najveća blaga

"Kako sam velik dio godine na putu, najviše mi nedostaju trenuci s mojim najmilijima. Zbog svega je posebno uzbuđen Tin, koji je puno bolji plivač nego prošlo ljeto, iako se još ne odvaja od ‘leptirića’. I Sara je prava ribica, s obzirom na to da ima tek godinu i sedam mjeseci. Inače se odlično slažu. Tin baš nije pričljiv, na mene je, a Sara će biti brbljavica. Već zna puno riječi", smije se Stipanović, dodajući da uskoro planira i romantično putovanje sa suprugom, s kojom je u braku od 2017. Prije toga malu obitelj krajem kolovoza čeka još jedno slavlje - Tinov četvrti rođendan, a potom se najpoznatiji član splitskog jedriličarskog kluba Mornar vraća svojim sportskim obavezama.

image
FOTOGRAFIJE: ANTE CIZMIC/CROPIX

Bogata karijera

Splićanin koji je svoju karijeru izgradio u klubu Mornar u svojoj je bogatoj sportskoj karijeri, osim dva olimpijska srebra, osvojio i svjetsko srebro i broncu, dok je na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine bio četvrti.

Tonči živi za svoj sport, samozatajno i daleko od pompe i blještavila, a u tome mu je golema podrška supruga. Trofejni jedriličar i pravnica zajedno su već gotovo 14 godina.

image
FOTOGRAFIJE: ANTE CIZMIC/CROPIX

Čitajte i: Najsretniji dan: Jedriličar Tonči Stipanović postao otac!

Linker
25. travanj 2024 18:35