Sve ih popljuvali

Obitelj Gucci razočarana izborom glumaca za film o talijanskoj modnoj dinastiji: ‘Sramotno, užasno, uvrijeđeni smo‘

Jedan od najiščekivanijih filmova s modnom tematikom u narednim mjesecima svakako je ‘House of Gucci‘ u kojem glavne uloge tumače Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino i Jared Leto. No, obitelj Gucci nije baš zadovoljna kako su neki glumci utjelovili članove modne obitelji.

Otkako je objavljeno da se snima film o talijanskoj modnoj dinastiji Gucci, izazvao je veliko zanimanje u javnosti, ali i samoj obitelji Gucci. Film se vrti oko bračnog para koji je sedamdesetih i osamdesetih godina punio stupce talijanskog tiska. Lady Gaga utjelovila je Patriziju Reggiani, Talijanku koja se 1972. godine udala za Maurizzija Guccia (kojeg tumači Adam Driver), unuka osnivača kuće Gucci te naposljetku naručila njegovo ubojstvo.

image
Lady Gaga i Adam Driver utjelovili su Patriziju Reggiani i Maurizzija Guccija.
ENTERTAINMENT PICTURES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Mučne tajne obitelji Gucci, zlostavljanoj praunuci rekli: 'Ti si se drogirala, nitko ti neće vjerovati'

Iako mnogi jedva čekaju pogledati film, obitelj Gucci rekla je kako su producenti izabrali "užasnu i ružnu" glumačku postavu. Patrizia Reggiani rekla je da nije zadovoljna kako je Gaga pristupila ovoj ulozi.

"Nervira me što Lady Gaga nema ni pristojnosti ni pameti da me osobno upozna. To nema nikakve veze s novcem, jer neću uzeti ni centa od filma. Radi se o zdravom razumu i poštovanju", rekla je Reggiani. No, kada je malo razmislila, dodala je kako joj je ipak drago što ju glumi upravo Lady Gaga.

image
Patrizia Reggiani udala se za unuka osnivača kuće Gucci 1972. godine.
EPS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Crna udovica Reggiani bila je osuđena na 29 godina zatvora, odležala je 18 godina i od 2016. je na slobodi. Otada je mnogo i često govorila o svom zlodjelu, ali bez imalo kajanja. Kad su je novinari jednom pitali zašto nije sama pucala u Maurizija, odgovorila je da loše vidi, a nije htjela promašiti.

Čitajte i: Mračne tajne modne dinastije! Priča uzbudljivija od krimića - Kako je Gucci došao do vrha

Potpuno razočaranje

S druge strane, drugi članovi obitelji Gucci šokirali su se, vidjevši paparazzi fotografije sa seta filma u kojem Al Pacino glumi Alda Guccija koji je odigrao ključnu ulogu u međunarodnom razvoju modnog brenda, a Jared Leto njegovog sina Paola Guccija.

Patrizia Gucci, jedna od Mauriziovih rođakinja, rekla je za Associated Press da su Letove fotografije ćelave glave odjevene u ljubičasto odijelo užasne i da se osjeća uvrijeđeno.

image
Jared Leto kao Paolo Gucci u filmu 'House of Gucci'.
DIVI - MIRK/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Moj djed bio je vrlo lijep čovjek, poput svih Guccija, vrlo visok, plavih očiju i vrlo elegantan. Glumi ga Al Pacino, koji nije jako visok, a ova fotografija prikazuje ga kao debelog, niskog, sa zaliscima, stvarno ružnog. Sramotno, jer mu nimalo ne sliči", dodala je.

Čitajte i: Ovo će biti dobro! Lady Gaga uskočila u ulogu talijanske modne ikone u filmu ‘House of Gucci‘

image
Patrizia Reggiani i Maurizio Gucci s kćerima Alessandrom i Allegrom.
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Izjavu je zaključila riječima da je obitelj Gucci vrlo razočarana. "Oni kradu identitet obitelji da bi zaradili, povećali prihod hollywoodskog sustava... Naša obitelj ima identitet, privatnost. Možemo razgovarati o svemu, ali postoji granica koju se ne može prijeći", poručila je.

Linker
15. travanj 2024 23:25