Težak dan

Obame slomljenog srca, tješe ih i Bidenovi: ‘Danas je naša obitelj izgubila pravog prijatelja...‘

Bivši predsjednik, prva dama i njihova obitelj pretrpjela je težak gubitak, napustio ih je ljubimac koji je s njima prolazio najteže i najljepše trenutke više od 10 godina.

Bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barack Obama podijelio je s javnosti da njihova obitelj prolazi kroz težak period, gubitak kojeg su doživjeli, razumjet će svi brižni vlasnici kućnih ljubimaca. Naime, Obamini su ostali bez dugogodišnjeg vjernog pratitelja i prijatelja - psa Boa.

"Danas je naša obitelj izgubila pravog prijatelja i odanog pratitelja. Više od desetljeća Bo je bio konstanta, nježno prisutan u našim životima - sretan kad bi nas vidio i na naše dobre dane, i na naše loše dane i na sve one između", napisao je uz prvu fotografiju Barack. Ovu je dirljivu posvetu voljenom ljubimcu bivši predsjednik SAD-a objavio na Twitteru.

Odmah nakon nje, u komentare iste objave podijelio je još fotografija i nježnih riječi za njihovog obožavanog Boa.

"Tolerirao je svu zbrku koja je došla s boravkom u Bijeloj kući, znao je zalajati, ali nikada nije grizao. Volio je skočiti u bazen ljeti, bio je miran s djecom, živio je za ostatke sa blagavaonskog stola, imao je divnu dlaku", nastavio je neutješan Obama.

Posljednja rečenica koju je napisao malo će koga ostaviti ravnodušnim. "Bio je upravo ono što smo trebali i više nego smo očekivali. Neizmjerno će nam nedostajati", završio je.

Ni njegova supruga Michelle Obama nije mogla ignorirati ovaj težak trenutak. Ona se na svoj način na društvenim mrežama oprostila od njihova "najboljeg prijatelja" koji je izgubio bitku s karcinomom.

"Zahvalni smo za ljubav koju nam je iskazivao svih godina. Molim vas zagrlite krznene članove svojih obitelji malo jače večeras - i pogladite ih po trbuščićima u naše ime", napisala je neutješna Michelle.

Nakon ovih objava, javila se sadašnja prva dama Jill Biden, koja je svima pružila riječi utjehe.

"Moje srce je s vama Michele, Barack, Sasha, Malia i Sunny. Bo nam je svim amamio osmjeh na lice", napisala je Jill Biden također na toj društvenoj mreži.

Linker
25. travanj 2024 09:44