Profimedia, Mega Agency
KATE HUDSON

O majčinstvu u četrdesetoj i trećem djetetu: 'Sad sam mnogo bolja, prvo dijete je bilo pokusni kunić'

Bez dlake na jeziku glumica Kate Hudson govorila je o svojem roditeljskom iskustvu i priznala da je njoj - isto kao i mnogim roditeljima - prvo dijete bilo poput pokusnog kunića i sve se temeljilo na principu "učenja na vlastitim greškama".

Prošlo je 15 godina otkako je postala majka i glumica Kate Hudson priznaje kako se s roditeljstvom danas nosi mnogo bolje nego s najstarijim sinom Ryderom (15). Glumica je prije četiri mjeseca rodila treće dijete, kćer Rani Rose, i priznaje kako joj je majčinstvo u četrdesetoj mnogo lakše od onog u dvadesetima.

New York, NY  - Actress Kate Hudson was all smiles with beau Danny Fujikawa and baby Rani while out for a long stroll from Manhattan's East Village to the TriBeCa area while shopping for baby clothes. The couple were all bundled up for the cold, windy afternoon. Danny was also seen filming Kate during their first walk together while she pushed the baby stroller.

Pictured: Kate Hudson

BACKGRID USA 9 JANUARY 2019, Image: 406128140, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

- Definitivno sam mnogo odgovornija i mnogo bolji roditelj. S Rani više ne griješim toliko koliko sam s Ryderom. Život mi je potpuno drugačiji i radim druge stvari. Ryder i ja smo zapravo sedam godina živjeli nomadski život. On je bio "prikopčan" na moj bok, proputovali smo svijet, svugdje sam ga vodila sa sobom, pa čak i na snimanje filmova. I onda u sve dodaš još jedno dijete pa postane još malo izazovnije, ali sada sam pronašla pravu ravnotežu - otkrila je Kate, koja uz Rydera i Rani ima i 7-godišnjeg sina Binghama.

- Iskreno, sve je to pokušaj i pogreška. Prvo dijete je jednostavno pokusni kunić - priznala je uz smijeh 39-godišnja glumica koja bi sa svojim partnerom Dannyjem Fujikawom (32) voljela imati još djece.

- Uvijek sam mislila kako ću imati četvero do šestero djece. I to još otkad sam bila djevojčica. Kada dolazite iz velike obitelji ili ne želite djecu ili ih želite mnogo - otkrila je glumica te dodala kako bi voljela kada bi njih dvoje dobili i sinčića. Naime, 15-godišnjeg Rydera dobila je u braku s Chrisom Robinsonom, a 7-godišnjeg Binghama s bivšim zaručnikom Mattom Bellamyjem.

Linker
20. travanj 2024 00:51