Tom Dubravec / Hanza Media
baby boom 2019.

Nuša, Lily, Toni, Luka... Beba za bebom stizale su na domaćem zvjezdanom nebu u 2019!

I dok je u svijetu najpopraćeniji dolazak na svijet bilo rođenje malenog Archieja, sinčića Meghan Markle i princa Harryja , na domaćem zvjezdanom nebu bilo je mnogo prilika za slavlje - u čak 26 poznatih obitelji stigle su prinove. Donosimo s kim smo se sve radovali.

Naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić s prvim danom u novoj godini dobila je sasvim novu ulogu - postala je majka sinčića Oskara. Zbog prinove u obitelji jako su veseli baka i djed, Janičini roditelji, Marica i Ante Kostelić kojima je to treći unuk.

Zagreb, 111115.
Radnicka cesta 52.
Janica Kostelic, bivsa alpska skijasica, osvjacica cetiri zlatne i dvije srebrne olimpijske medalje.
Na fotografiji: 
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / Hanza Media
Janica Kostelić uskoro će postati majka

Nakon što su prošle godine svoju vezu dugu sedam godina okrunili brakom, glazbenik Marko Tolja i bivša manekenka Ana na zadnji dan veljače postali su ponosni roditelji.

Davor Matota
Marko Tolja i zaručnica Ana Ivančević

Godina 2019. bivšoj skijašici Ani Jelušić i njezinom suprugu Travisu Blacku nije mogla započeti ljepše - 8. siječnja stigla je kruna njihove ljubavi - kći Nina.

Instagram

Splitski glazbenik Joško Čagalj Jole (47) na zadnji dan studenog dobio je sina kojem su odabrali ime Ivan, po Jolinom ocu, a mališan ima i drugo ime, Luka. Ana Čagalj rodila je u splitskoj bolnici, a prinova je do neba razveselila tri kćeri para, Ivu, Emu i Tiju. "Ne mogu riječima opisati koliko sam radostan što me opet čekaju pelene, dudice, bočice...Pjevanje je moja velika ljubav bez kojeg ne mogu zamisliti ni jedan dan, ali ništa mi nije sveto kao obitelj", rekao je Jole kada nam je u lipnju ekskluzivno otkrio da će se i četvrti put upustiti u čari roditeljstva.

Split, 041219.
Pjevac Josko Cagalj Jole docekao je s kcerima Ivom, Tiom i Emom suprugu i tek rodjenog sincica Ivana Luku u splitskom rodilistu.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / Hanza Media

U privatnom zagrebačkom rodilištu Podobnik u veljači je svoje prvo dijete rodila glumica Nataša Janjić (37). Ona i suprug, ortoped iz Pazina Nenad Medančić, na svijet su dočekali dječaka kojemu su dali ime Toni.

Spica / Zagreb 07.12.2019. / foto: Maja Jurovic / Natasa Janjic Medancic i suprug Nenad Medancic
Maja Jurovic
Nataša Janjić Medančić i suprug Nenad Medančić

Bivša manekenka, danas scenografkinja i dekoraterka seta Anita Dujić i njezin partner Duncan Broadfoot 16. siječnja postali su roditelji djevojčice. "Dobrodošla Lily Broadfoot", riječi su kojima su tog dana na društvenim mrežama pohvalili sretni roditelji.

Spica / Zagreb 25.11.2017. / foto: Davor Matota / Anita Dujić
Davor Matota / Hanza Media
Anita Dujić i Duncan Broadfoot

U travnju je glazbenik Boris Novković dobio djevojčicu s manekenkom Iris Volf koja je već na početku veze objavila kako je sigurna da je upoznala ljubav svog života. Djevojčici su dali ime Si.

Zagreb, 210518.
Kaptol Centar.
Premijera dokumentarnog filma Vatreni meksickog redatelja Edsona Ramireza. Film je o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i njenom povijesnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Prihod od ulaznica namijenjen je Udruzi Kolibric.
Na fotografiji: Boris Novkovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / Hanza Media
Boris Novković i Iris Volf

U drugoj polovici svibnja rodila je pjevačica Ivana Radovniković - ona i suprug Stjepan Marković postali su roditelji drugog sinčića.

Pr/narodni radio

U svibnju je u San Franciscu svoje prvo dijete rodila voditeljica, producentica i modna blogerica Petra Nižetić Mastelić, a sreću živi sa suprugom Franom Mastelićem. Maleni Jozo već je posjetio Hrvatsku.

Matej Pašalić/Privatna arhiva

Zagrebačka glumica Tamara Vrdoljak u lipnju je rodila drugo dijete, djevojčicu Nušu, koju je dobila u braku s primarijusom Dankom Velimirom Vrdoljakom. Bebi se obradovao i Tamarin sin iz prvog braka, 12-godišnji Tomo.

Spica / Zagreb 21.09.2019. / foto: Davor Matota / Tamara Vrdoljak ex Garbajs i suprug Danko Velimir Vrdoljak i kcer Nusa
Davor Matota
Tamara i Danko Velimir Vrdoljak

Bivši vratar naše reprezentacije Danijel Subašić i njegova supruga Antonia Bozza u svibnju su postali presretni roditelji dječaka. Sinčić im je prvo dijete.

18.02.2019., Zagreb - Danijel Subasic i trudna Antonia Bozza zagrljeni prosetali gradom. 
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunić / PIXSELL
Danijel Subašić i trudna Antonia Bozza u šetnji Zagrebom

Slavilo se i u obitelji nogometaša Dinama Marija Gavranovića i njegove izabranice srca Anite - u svibnju su postali roditelji djevojčice! Marijeva supruga rodila je u Švicarskoj, a malenoj su dali ime Leonie.

instagram

Bivši nogometaš hrvatske reprezentacije Josip Šimunić i njegova supruga Christina Marie u kolovozu su na svijet dočekali sina. Drugi sin ih je neizmjerno usrećio nakon što su prošle godine izgubili kći koja je bolovala od preteške bolesti.

Zagreb: Josip Šimunić sa suprugom Christinom prošetao centrom grada 20.03.2019., Zagreb - Josip Simunic i supruga Christina Marie sa sinom prosetali gradom. PRI KORISTENJU FOTOGRAFIJE ZASTITITI IDENTITET DIJETETA (PREKRITI OCI)
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunić / PIXSELL

U kolovozu je peto dijete dobio i bivši reprezentativac Stipe Pletikosa. Kako on i supruga Angela nisu htjeli unaprijed znati spol djeteta, vijest da im obitelj stiže još jedna curica bilo je najveće iznenađenje sinovima Franku, Manuelu, te kćerima Eli i Ruži. "I naši sinovi i kćerke bili su nam iznenađenje. Stipe i ja smo presretni što nas opet čekaju pelene, bočice, pa čak i neprospavane noći. Roditeljstvo je, naime, za nas najljepša stvar na svijetu", rekla je Angela Pletikosa kad nam je otkrila trudnoću.

Split, 070518.
Proslava blagdana Svetog Dujma zapocela je procesijom gradskim ulicama i nastavila se misom na Rivi.
Na fotografiji: Stipe Pletikosa sa suprugom Angelom i djecom.
Foto : Jakov Prkic / Cropix
Cropix

HTV-ov urednik i voditelj Aleksandar Stanković (49) i urednica našeg portala Gloria.hr, Željka Stanković (35), nakon kćeri Une dobili su drugo dijete! Mališan je paru stigao u kolovozu, kao najljepši poklon za sedmu godišnjicu braka. Ima mu je Mak.

Aleksandar i Zeljka Stankovic 
Zagreb
Fotograf Matej Dokic 120319
Matej Dokić

U lipnju je otac postao naš poznati violončelist Luka Šulić, koji je vijest odmah podijelio s obožavateljima i otkrio kako ih je malena iznenadila i stigla dva tjedna ranije, kao i da su joj on i supruga Tamara dali ime Hana.

Zagreb, 280317.
Promocija novog albuma 2Cellos-a Score u Johannu Francku. Promociji su prisustvovali mnogi glazbenici, obitelj i prijatelji Stjepana Hausera i Luke Sulica.
Na fotografiji: Tamara Zagoranski, Luka Sulic.
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
Sandra Šimunović / Hanza Media

U lipnju je rodila i PR stručnjakinja Sarah Josipović (31), kći Suzy Josipović Redžepagić. Ona i suprug Jan Jerič na svijet su dočekali dječaka, koji je dobio posebno ime - Mak.

Zagreb, 251114.
Marticeva.
Sarah Josipovic, organizatorica Fashion Week Zagreb.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / CROPIX

Supruga milijardera Davora Lukšića, Cristel Carissi, u kolovozu je u Zagrebu rodila drugo dijete. Na svijet je donijela djevojčicu, a roditelji su joj nadjenuli ime Cassia.

Spica / Zagreb 12.07.2019. / foto: Davor Matota / Davor Luksic Lederer i supruga Cristel Carrisi
Davor Matota

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović i njegova supruga Silvija Lihtar dočekali su prinovu u obitelji u listopadu. Nakon kćerkice Aurore rođene 2017. godine, stigao im je sin.

U rujnu je drugo dijete, djevojčicu, rodila riječka pjevačica Martina Vrbos, 35-godišnja riječka pjevačica. Dijete je pjevačica dobila sa suprugom Bogoljubom Vidakovićem s kojim već ima dvogodišnjeg sina Kostu Martina.

U listopadu je rodila saborska zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić. Iako je u prvoj trudnoći izgubila bebu i svoje traumatično iskustvo podijelila s javnošću, ne krije niti da je njezina malena Perina unijela najveću radost u obiteljski dom.

Split, 170913.
Ivana Nincevic predsjednica Poduzetnickog centra Solin organizirala Poduzetnicki kamp i postigla veliki interes kod poduzetnika u regiji.
Na fotografiji: Ivana Nincevic.
Foto: Jadran Babic / CROPIX
Jadran Babić

Bruno Kovačević i njegova supruga Matea krajem studenog postali su roditelji dječačića. "Toliko nam se svidjelo ime Rio da niti jedno drugo nije dolazilo u obzir. Bruno je rekao da će ga jednog dana odvesti u Brazil da osjeti tu ludu atmosferu, a oboje smo sigurni da će naš sin biti vrhunski sportaš", rekla nam je Matea na izlasku iz rodilišta te dodala kako je Bruno, za kojeg se udala u prosincu prošle godine nakon pet godina veze, bio uz nju na porođaju.

Spica / Zagreb 21.04.2017. / foto: Maja Jurovic / Bruno Kovacevic i djevojka Matea Franic
Maja Jurović
Bruno Kovačević i Matea Franić

Damiru Urbanu i njegovoj supruzi Milici je, nakon 12 godina provedenih u braku, u studenom stigla kćerkica - za glazbenika je ovo treće dijete, iz prvog braka s Goranom Milojević već ima 17-godišnjeg sina Malika, a s Milicom ima i sina Istoka Zolu.

Zagreb, 310519.
U Drustvu filmskih redatelja odrzana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen RAFF - Rab film festival.
Na fotografiji: Milica i Damir Urban.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / hanza media

Na prosinački petak 13. na svije je došao maleni Neo, treće dijete redatelja Dalibora Matanića. Par je otkrio da su ime trećoj bebi dali prema popularnom Neu iz filma "Matrix" kojeg je utjelovio Keanu Reeves.

zagreb 17.04.2015
dalibor matanic i helenaq minic kupuju kolica za dijete
foto vedran peteh
Vedran Peteh

Bivši boksački prvak Stjepan Božić (44) i njegova devet godina mlađa supruga Petra dobili su najljepši dar 15. prosinca, kćerkicu kojoj su dali ime Emma Katarina.

Instagram

Nova žena ušla je u život glumca Leona Lučeva. Njegova životna partnerica, 13 godina mlađa glumica i redateljica Jelena Graovac, početkom ožujka u riječkoj bolnici rodila je djevojčicu.

Ana Mihalić i Vedran Peteh

Čelistica Monika Leskovar jesenas je rodila sinčića Petra Krešimira, koji je slika i prilika njezinog supruga, informatičara Vedrana Šelendića.

zagreb 02.12.2019
monika leskovar, sin petar kresimir selendic i baka marija leskovar
foto vedran peteh
Vedran Peteh

Ova 2019. godina je za televizijskog voditelja Franu Ridjana bila prepuna sretnih vijesti. Nakon šesnaest godina rada na državnoj televiziji ljetos je prešao na Novu TV i postao jedan od voditelja showa Supertalent, a prije toga ga je supruga Lea, komunikologinja s kojom ima dvogodišnjeg sinčića Maura, obavijestila da je - trudna. Druga im je beba stigla u prosincu.

Matea Smolčić Senčar

Linker
19. travanj 2024 01:42