Slavlje u Italiji

Novom objavom opet rastopio srca: Malo koji muškarac pokazuje ljubav kao Luka Modrić prema svojoj Vanji

Omiljeni domaći par uživa na godišnjem odmoru na kojem ne nedostaje slavlja - nakon uživanja u Lukinom rodnom Zadru, Vanjin su rođendan proslavili romantično - na talijanskom jezeru Como.

Luka i Vanja Modrić svakom objavom na društvenim mrežama prikupljaju milijune lajkova. Skromni i nenametljivi svojim su jednostavnim načinom života oduševili brojne pratitelje zbog čega svoje fanove također broje u milijunima. A koliko je romantičan jedan od najboljih nogometaša svijeta, Luka Modrić, dokazao je upravo na Instagramu. Uz zajedničku fotografiju sa suprugom, čestitao joj je 39. rođendan nježnim riječima. "Poseban dan s posebnom ženom. Sretan rođendan mojoj ljubavi”, otkrivši da se nalaze na talijanskom jezeru Como, što pokazuje luksuzni Grand Hotel Tremezzo koji se vidi u pozadini.

Naš najbolji nogometaš i kapetan Vatrenih nedavno je stigao rodni Zadar na godišnji odmor s obitelji, a koliko uživa pokazuju njegove objave. "Vrijeme za obitelj - najbolje vrijeme”, stoji uz fotografiju sa suprugom te njihovo troje djece, sinom Ivanom te kćerima Emom i Sofijom.

Ljubav traje godinama

Par se vjenčao u lipnju 2010.godine kod matičara, jer je Vanja tada bila trudna s njihovim prvim djetetom, a svadbeno slavlje za uzak krug ljudi održano je u poznatom restoranu Okrugljak. Godinu dana kasnije vjenčali su se u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a tulum se održao u hotelu Westin.

Prisjetili smo se velebene Modrićeve svadbe! Luka obilježio godišnjicu vjenčanja sa suprugom Vanjom

Luka i Vanja zaljubili su se u jednom kafiću na zagrebačkim Ravnicama dok ekonomistica radila u agenciji Zdravka Mamića te se djevojački prezivala Bosnić. Njezina majka u Dinamu je bila šefica računovodstva, a Vanja je često navraćala u prostorije kluba. Ljubav između njih brzo je planula i nakon samo pola godine uselili su u zajednički stan. On je tada imao samo 19 godina, a ona 25.

I nakon 11 godina braka, njihovi pogledi jednako su zaljubljeni kao i na dan kada su izrekli veliko 'da'.

U izbjeglištvu počeo driblati, a danas je na vrhu svijeta! Fascinantna Modrićeva priča i na 'otoku'

Linker
19. travanj 2024 22:35