‘Top si!‘

Novo lice Mie Negovetić: Pjevačica iznenadila novim lookom, obožavatelji oduševljeni

Od kada je kao 12-godišnja djevojčica oduševila javnost svojim anđeoskim glasom, Mia za svaku svoju novu pjesmu mijenja imidž, a sada je kao crnokosa darkerica dobila najviše komplimenata od svoje sljedbe obožavatelja, ponajviše vršnjaka.

Godine idu - imidž se mijenja. Pogotovo kada si još tinejdžer. A to je upravo napravila 19-godišnja Mia Negovetić, naša mlada pjevačica čiji smo anđeoski glas upoznali prije sedam godina u talent showu "Zvjezdice" u kojem je pobijedila. Tada je bila slatka plavokosa kuštrava djevojčica s naočalama. S godinama, Mia je izrasla u mladu damu s naglašenim make-upom i pramenovima, a sada je pokazala novi izgled - dugu crnu kosu i naušnicu u - nosu.

Svojim darkerskim izgledom pohvalila se na Instagramu, no iako je napravila drastičnu promjenu, još uvijek je to ona slatka, simpatična Mia koja se vjerojatno želi samo igrati s izgledom.

Njezin glavni adut ionako je glas i lagane pop pjesme pa treba vidjeti hoće li ova talentirana pjevačica i glazbeno krenuti u nekom novom smjeru. Nešto rokerskijem od ovog u kojem je do sada plivala kao riba u vodi.

Čitajte i: Lijepa glumica šokirala priznanjem da se godinama u tajnosti borila s ovisnošću

Inače, Mia Negovetić ove je godine zauzela je treće mjesto na Dori s pjesmom "Oprosti", na kojoj je pobjedu odnijela njezina imenjakinja. Tada je promovirala pirsing na nosu, ali joj je imidž bio damski - pojavila se u raskošnoj čipkastoj haljini do poda, s raspuštenom, plavom valovitom kosom i elegantnim nakitom.

Linker
19. rujan 2023 22:38