‘AND JUST LIKE THAT‘

Novo lice koje će zamijeniti Samanthu Jones: Evo što se ‘kuha‘ u novim nastavcima kultne serije ‘Seks i grad‘

Lisa Todd Wexley samohrana je majka troje djece koja će postati dijelom slavne četvorke kao zamjena Samanthe Jones.

Dok nestrpljivo iščekujemo novu seriju "And Just Like That", 10-epizodni nastavak kultne serije "Seks i grad", svakodnevno otkrivamo nove detalje koji dodatno potiču nestrpljivost.

Samantha Jones će se razboljeti od koronavirusa

Posljednje što su producenti otkrili jest da će lik Samanthe Jones uskoro postati prošlost te da će ju zamijeniti nova junakinja koja će postati dio slavne četvorke u seriji. Doza aktualnosti i pandemije koronavirusa bit će prisutna i u radnji serije od čega će se razboljeti Samantha, a nju će zamijeniti lik Lise Todd Wexley, koju utjelovljuje glumica Nicole Ari Parker - samohrana majka troje djece, dokumentaristica i prijateljica preostale slavne trojke.

image
Fotografije sa seta 'And Just Like That'.
+JOSE PEREZ/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Cure iz ‘Seksa i grada‘ i dalje rasturaju u modi! To dokazuje prva fotografija sa snimanja nove sezone

Glumica koja će promijeniti svima poznati sastav

Kako će se u ulozi koja će promijeniti svima poznati sastav "fantastične četvorke", snaći zgodna 50-godišnja glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Empire" te filmovima "Boogie Nights'', "Black Dynamite" i "Almost Christmas", preostaje nam vidjeti uskoro na HBO-u.

image
Lik Lise Todd Wexley utjelovit će glumica Nicole Ari Parker.
KRISTINA BUMPHREY/STARPIX/SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prirodno je poželjno

Nove epizode bavit će se prijateljstvom žena u pedesetima i njihovim životima, a tome će pridonijeti i prirodan izgled Sarah Jessice Parker, jedne od četiri glavne junakinje koja za nove epizode nije nimalo mijenjala svoj izgled niti se pokušala pomladiti odlučivši pokazati svu draž koju nose pedesete godine.

image
Sarah Jessica Parker u novim epizodama bit će potpuno prirodna.
JOSE PEREZ/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Pripremite se, slavne cure se uskoro vraćaju! Evo što sve znamo o novoj sezoni ‘Seksa i grada‘

Netrpeljivost na setu

Kristin Davis i Cynthia Nixon i dalje su dio glumačke postave, za razliku od Kim Cattrall koja je uslijed snimanja navodno "poludjela" kada je saznala da je kolegica Parker plaćena puno više od ostalih glumica. Kristin Davis i Cyntia Nixon ipak su se priklonile strani Sarah Jessice Parker, a i nakon snimanja jasno su dale do znanja da je problem bio u Cattrall.

Linker
20. travanj 2024 11:01