Konačno!

Novim singlom proslavila povratak na scenu: Nakon šest godina izbivanja, Adele opet snima

Nakon što je zaintrigirala svoje obožavatelje promjenom profilne i naslovne fotografije na Twitteru, Adele je dan nakon toga objavila i teaser nove pjesme.

Britanska glazbenica Adele (33) na svojim profilima na društvenim mrežama objavila je ono što su mnogi već jako dugo iščekivali - teaser za novi hit singl "Easy On Me" koji bi trebao izaći 15. listopada.

U teaser videu, koji je sniman u crno-bijelom koloru, vidimo kako Adele ubacuje kazetu u svoj auto-radio te počinje voziti uz glazbu, dok vjetar odnosi njezine notne zapise kroz otvoren prozor automobila. Ono što se mnogi nadaju jest da novim singlom najavljuje novi album.

Čitajte i: Adele najavila novi album? Obožavatelji u deliriju zbog promjene slike na društvenim mrežama

Adele se na neko vrijeme povukla iz svijeta glazbe te nije snimila novi uradak od 2015. godine. Sudeći po naslovima njezinih prijašnjih albuma, novi, četvrti po redu, mogao bi se zvati "30", kojim bi obilježila ulazak u tridesete godine svog života, ali i razvod od bivšeg supruga Simona Koneckija.

image
Adele je promjenom slike zaintrigirala javnost.
TWITTER

"Vratila se da sruši internet", "Vratila se kraljica popa", samo su od nekih komentara na Adeline objave. Svoje obožavatelje je posebno zaintrigirala prije dva dana kada je na društvenim mrežama izmijenila profilne fotografije u intrigantnu boju tamnog petroleja. Samo to je bilo dovoljno da fanovi naslute da je riječ o novom albumu koji su toliko čekali.

Čitajte i: Adele odlučila prekinuti šuškanja o novoj vezi i napokon pokazati dečka, no fanovi nisu oduševljeni i zanima ih samo jedno

Adele je svoj prvi, debitantski album izdala '19' izdala 2008., drugi je nazvala '21' izašao je 2011., a posljednji '25' objavljen je 2015.

image
Adele i Rich Paul na košarkaškoj utakmici.
CHRISTIAN PETERSEN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Osim novog singla, Adele je javnost iznenadila i novom ljubavi. Iako ne voli previše otkrivati detalje iz privatnog života, na Instagramu je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira s novom ljubavi - sportskim agentom Richom Paulom. S njim je ranije viđena na košarkaškoj utakmici, ali ga se odvažila "službeno" pokazati tek kada su se meidji dobrano raspisali o novoj ljubavnoj vezi.

Od humanitarca Simona Koneckija rastala se nakon sedam godina braka, a svoje osjećaje bi ponovno mogla opjevati na novom albumu.

Linker
19. travanj 2024 10:02